Bouwprojecten in de gemeente Beuningen

Hier leest u meer over bouwprojecten in de gemeente Beuningen.

 • Binnenterrein Augustuslaan - Beuningen

  In Beuningen worden op het onbebouwde binnenterrein achter de bestaande huizen aan de Augustuslaan / Krommehoekstraat / Wilhelminalaan huizen gebouwd. Een nieuw buurtje voor alle doelgroepen gesitueerd rondom een groen centraal park. Een duurzaam en levensloopbestendig buurtje midden in Beuningen met veel groene kwaliteit en uitstraling.

 • Den Elt - Ewijk

  Op Den Elt in Ewijk, dichtbij de Hoogstraat en het Ireneplantsoen gaat KlokGroep bouwen. De ontwikkelaar kocht de grond van de gemeente om hier een nieuw stukje Ewijk te ontwikkelen. De gemeente verkoopt ook kavels. Op deze pagina leest u meer over de nieuwbouwplannen op Den Elt.

 • Ecowieck - Ewijk

  Ten westen van Beuningen, in de wijk Keizershoeve in Ewijk komt een gloednieuwe wijk. Een ecowijk. Er is hier ruimte voor 70 woningen. Bent u nieuwsgierig naar wat een ecowijk is? Lees hieronder dan meer.

 • Hoge Woerd - Ewijk

  Om in de woonbehoefte in Ewijk en Beuningen te voorzien wordt het (voormalig) agrarisch gebied aan de zuidzijde van Ewijk - tussen de Koningstraat en zonnepark Lage Woerd - ontwikkeld tot een nieuw woongebied: 'Hoge Woerd'.