Werken bij de gemeente

Werken voor Beuningen betekent werken voor een gemeente die altijd in beweging is. Bij een organisatie die je alle vrijheid en verantwoordelijkheid geeft die je nodig hebt. Je werkt aan uitdagende projecten die je voldoening geven. Zodat jij en de gemeente blijven groeien. Voor en met alle inwoners van onze mooie gemeente.

 • Medewerkers aan het woord

  Benieuwd naar het werk van jouw toekomstige collega’s? Lees hoe het is om te werken voor onze gemeente en wat het werk zo leuk en uitdagend maakt.

 • Organisatie

  Uitdagen en uitgedaagd worden, met ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Belangrijke voorwaarden om resultaatgericht en dienstverlenend te werken als organisatie. Klinkt goed? Bekijk dan snel onze wervingsvideo en vacatures!

 • Solliciteren

  Zit jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij de gemeente Beuningen werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. Leg in een heldere motivatie uit wie je bent, wat je zoekt en waarom jij jezelf goed bij onze gemeente vindt passen.

 • Stage lopen

  De gemeente Beuningen staat open voor jong talent. Wij bieden studenten graag de kans om kennis en ervaring op te doen bij onze organisatie door stage te lopen. Tijdens je stage werk je onder begeleiding van een professional op jouw vakgebied.

 • Vacatures

  Graag werken bij de gemeente Beuningen? Bekijk de vacatures.

 • Vacatures in de regio

  Meerdere gemeenten in onze regio publiceren hun vacatures, stages en opdrachten op een gezamenlijke website.