College van burgemeester en wethouders

Het college van B en W bestaat uit burgemeester Daphne Bergman en de wethouders Pascal Cobussen, Alwin Steeg, Frans Houben en Sijmen Versluijs.

Wat doet het college?

Het college is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de gemeente. Het college maakt de voorstellen waarover de gemeenteraad een beslissing moet nemen. Vervolgens moet het college ervoor zorgen dat de voorstellen die de raad heeft goedgekeurd, worden uitgevoerd. Dyanne Kocken is gemeentesecretaris. Zij ondersteunt het college. 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak of contact met één van de collegeleden? Neem contact op met het bestuurssecretariaat via secretariaat@beuningen.nl, bel naar 14 024 of mail rechtstreeks naar één van de collegeleden (voor e-mailadressen kijkt u hieronder bij de namen van de collegeleden).

Coalitieakkoord

De politieke partijen Beuningen Nu & Morgen, D66, GroenLinks en de Partij van de Arbeid werken samen in het college. Zij stelden samen een coalitieakkoord op voor de periode 2022-2026. Het thema van het coalitieakkoord is 'Nieuwe energie voor onze gemeente (pdf, 955 kB)'.