Nieuws

 • Informatieavonden verbetering doorstroming A50

  02 november 2023

  De snelweg A50 is een belangrijke schakel in het Nederlandse snelwegennet en is één van de vier grote noord-zuidverbindingen in het wegennet van Nederland. Het wordt steeds drukker op de A50 tussen de knooppunten Ewijk, Bankhoef en Paalgraven. Er staan vaak files op deze snelweg en de aansluitende wegen. Plannen om de doorstroming te verbeteren liggen ter inzage.

 • Genomineerden Ondernemer van het Jaar en Talent award 2023 bekend

  28 november 2023

  Wij organiseren dit jaar voor de 15e keer de ondernemersverkiezing. Vanaf juni kon iedereen ondernemers uit onze gemeente voordragen voor de titel Ondernemer van het Jaar en voor de Talent award. De jury koos onlangs 6 genomineerden uit vele voordrachten en maakte de namen aan de ons bekend.

 • Groen Festival Beuningen

  11 oktober 2023

  Kom naar het Julianaplein op zondag 1 oktober! Dan is namelijk het Groen Festival in het centrum van Beuningen. Hier kunt u zich laten inspireren door verschillende groene organisaties en groene initiatieven uit onze gemeente. Naast het bezoeken van kraampjes, kunt u ook verschillende korte lezingen bijwonen of meedoen aan een workshop. Ook zijn er activiteiten voor kinderen, zoals een knutseltafel.