Nieuws

 • Beuningen is een regenboogpad rijker!

  07 september 2023

  Sinds vandaag ligt er een kleurrijk regenboogpad op het voetgangersgedeelte van het Mauritsplein in het centrum van Beuningen.

 • Doe ook mee aan het bewonerstevredenheidsonderzoek van Dar

  06 september 2023

  Samen met Dar zijn wij heel benieuwd naar uw mening over het werk van Dar. Daarom doet onderzoeksbureau Integron de komende weken onderzoek. Door dit onderzoek weten wij hoe u Dar als organisatie waardeert, hoe u het werk van Dar ervaart en welke punten beter kunnen.

 • Informatieavond over de nieuwe mobiliteitsvisie

  30 augustus 2023

  Op dinsdag 12 september is vanaf 20.45 uur een informatieavond in het gemeentehuis over de visie op lange termijn wat betreft verkeer en vervoer in en rondom onze gemeente. Raads- en commissieleden reageren deze avond op verzamelde informatie over deze thema's en de conclusies die hieruit getrokken zijn. Hun reacties leveren input voor het nog te maken mobiliteitsbeleid en de concrete maatregelen die hieruit voortvloeien.

 • Guus Aalbers is onze nieuwe kinderburgemeester

  29 augustus 2023

  Vandaag maakte burgemeester (waarnemend) Corry van Rhee-Oud Ammerveld tijdens de opening van het schooljaar bij basisschool de Ruyter bekend dat Guus Aalbers de nieuwe kinderburgemeester van gemeente Beuningen is! Guus is dat het hele schooljaar 2023-2024.
  Guus neemt dus vanaf vandaag de symbolische ‘lintjesknipschaar’ en de bijbehorende ambtsketen van Siem Kregting over.