Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Speelosaurus op de dijk

Zet dit in mijn agenda

Woensdagmiddag 7 oktober kunnen kinderen buitenspeelgoed van de Speelosaurus uitproberen bij Het Dijkmagazijn. Hoe is het om te skeeleren op de dijk en is twisterhoops te spelen in het gras?

Datum
woensdag 07 oktober, 2020 van 15:00 tot 16:30

De Speelosaurus leent speelgoed uit. Van bordspellen tot prinsessenkastelen. En buitenspeelgoed! Dat is bij Het Dijkmagazijn en op de dijk uit te proberen. Reuzenmikado bijvoorbeeld. Want dat is later leuk om te lenen als je een verjaardagsfeestje geeft. Of Twisterhoops bijvoorbeeld. Van de Gruffalo zijn er natuurboekjes waarmee je op onderzoek kunt gaan in het groen.

Waalwoemi: Buiten spelen met Speelosaurus
Wanneer: woensdag 7 oktober 2020 van 15.00-16.30 uur.
Waar: Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen.
Voor wie: Max. 20 kinderen van 6 tot 13 jaar.
Kosten: Deelname € 2,50. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Aanmelden is nodig: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.