Expositie Nadine Zanow: maanverlichte verhalen

Zet dit in mijn agenda

Van 3 tot en met eind december exposeert Nadine Zanow met haar solotentoonstelling ”Maanverlichte verhalen” schilderijen, collages en werken op papier in het gemeentehuis Beuningen.

Van
woensdag 03 november, 2021 om 08:30
Tot
vrijdag 31 december, 2021 om 17:00
Locatie
Gemeentehuis Beuningen, Van Heemstraweg 46

Maanverlichte verhalen

Deze verzameling werk stelt vragen en behandelt verschillende aspecten van het leven: de duisternis, het licht en de hoop, net als andere verhalen en gebeurtenissen, allemaal waarvoor de maan altijd aanwezig is. Deze voorstelling is een begeleidende tentoonstelling bij “Vergeten verhalen”, een tentoonstelling in De Schakel in Wijchen. U bezoekt deze tentoonstelling tot en met 21 november op zaterdagen tussen 14.00 en 16.00 uur.

Over Nadine Zanow

Zanow, geboren in de Verenigde Staten, is een dochter van immigranten uit Oostenrijk en Bulgarije. Ze heeft in verschillende steden in de VS gewoond, evenals in dorpen en steden in Bulgarije. Ze woont nu in Beuningen. Ze ontving verschillende prestigieuze prijzen, zoals de Fulbright- en Guggenheim-beurzen. Haar werk is gelaagd met herinneringen aan plaatsen, folklore-elementen en legendes. Haar schilderijen maken ons bewust van de emoties die we als mensen delen. 

Bekijk de expositie

De expositie is te bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.