De Duivelsbrug

Zet dit in mijn agenda

De Mannen van Naam presenteren de voorstelling De Duivelsbrug in Theater de Molen

Datum
zaterdag 12 november, 2022 van 20:30 tot 22:00
Locatie
theater De Molen
Ooit stonden ze alle drie aan de basis van Pater Moeskroen. De laatste jaren bewijzen ze dat ze nog veel meer in hun mars hebben.
De MANNEN VAN NAAM brachten al vier theaterprogramma’s op de planken en toerden onder meer met Sylvia Houtzager, bekend van FLAIRCK.
Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een gezellige huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Uiteraard ontbreken de vrolijke Keltische folks deunen niet. Daarvoor brengen ze een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.
In deze voorstelling vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van DE DUIVELSBRUG, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die als kapstok dient om juist de actualiteit te duiden. Om als spiegel te dienen: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?
 
Zaterdag 12 november, aanvang 20:30 uur
Entree: € 17,50
Reserveren kan via www.theaterdemolen.nl