Doorkomst Nijmeegse Vierdaagse in Beuningen: viert u het mee? Versier uw huis!

Op woensdag 17 juli is het groot feest in de gemeente Beuningen. We verwelkomen dan de 30, 40 en 50 km-lopers van de Nijmeegse Vierdaagse. De wandelaars staat een warm welkom te wachten. Ze maken kennis met ‘Beuningen Buitengewoon’. Samen met Stichting Doortocht 4-daagse Beuningen, inwoners, bezoekers en veel vrijwilligers maken we van de doorkomst een onvergetelijke dag!

Vierdaagse regenboogwolk Thorbeckeplein

Doorkomst Vierdaagse: een feest voor iedereen!

Het is ieder jaar weer een groot feest langs de route. Juicht u de wandelaars vanaf de kant van de weg toe? Trek dan iets roze aan en/of versier uw huis met slingers!
De doorkomst van de Vierdaagse is voor veel mensen een onvergetelijke dag. Dit willen we graag zo houden. Let u ook op volgende punten?

  • Een aantal plekken langs de route is via een vergunning gereserveerd voor muziekgezelschappen en horeca. Houd deze plekken vrij.
  • Wilt u muziek draaien? Zorg ervoor dat uw geluid de muziek van de muziekgezelschappen of uw buren verderop niet overstemt.
  • Nadat de laatste loper is langs gelopen, ruimen we de route op. De weg is hierna weer bereikbaar voor verkeer. Zorg ervoor dat uw feestje langs de weg dan ook is afgelopen en alles schoon is.
  • Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars en politie op.
  • Neem na afloop uw afval en spullen (bijvoorbeeld stoelen, bank of tafel) weer mee naar huis.
  • Bij warm weer: drink voldoende water en pas op met alcohol.

EHBO-posten

Heeft u als bezoeker eerste hulp nodig? In Beuningen staan langs de route twee EHBO-posten waar u naartoe kunt. Bij het Thujapark, het Thorbeckeplein en bij de tennisbaan op de hoek Geradtslaan/Lindenstraat