Laatste nieuws

Op deze pagina vindt u recente nieuwsberichten over Oekraïne.

 • Leefgeld

  Oekraïense vluchtelingen kunnen bij de gemeente leefgeld aanvragen. Hier leest hoe u leefgeld aanvraagt en vindt u de formulieren.

 • Crisisopvang in Beuningen: meer dan bed, bad en brood

  20 april 2022

  Trots! Op u als gulle inwoner, winkelier, alle vrijwilligers, welzijnsorganisatie, tolken, en de medewerkers van onze gemeente Beuningen. Samen hebben we in korte tijd veel voor elkaar gekregen bij de crisisopvang van vluchtelingen uit de Oekraïne. Dat is mooi, laten we dat met elkaar koesteren en vasthouden.

 • Speciale uitgave gemeentepagine over Oekraïne in de Maas & Waler 30 maart

  30 maart 2022

  In het huis-aan-huis blad de Maas & Waler verschijnt op 30 maart een speciale pagina over de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Bekijk de pagina als pdf of lees de artikelen op deze pagina.

 • Statement fractievoorzitters gemeenteraad Beuningen

  14 maart 2022

  Zondagavond zijn wij als raad bijgepraat en hebben wij de crisisnoodopvang in sporthal De Tinnegieter gezien. Wij zijn diep onder de indruk van wat is gerealiseerd door het harde werken van onder andere medewerkers van de gemeente Beuningen en vrijwilligers in de voorbije dagen.

 • Beuningen biedt noodopvang voor 250 vluchtelingen uit Oekraïne

  10 maart 2022

  De gemeente Beuningen helpt bij de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Er komt een locatie voor noodopvang in sporthal De Tinnegieter. Deze noodopvang is een doorstroomlocatie voor circa 250 vluchtelingen. Waarschijnlijk komen volgende week de eerste vluchtelingen aan in Beuningen.