Beuningen Buitengewoon

Met deze slogan en beeldmerk laat Beuningen de komende jaren zien wat onze gemeente te bieden heeft aan bezoekers, inwoners, ondernemers en bedrijven. De campagne werd afgetrapt met een promotiefilm.

De gemeente Beuningen is groen en waterrijk. En ondernemend en bereikbaar. Met ruimte voor kunst, sport en ontspanning. Wij zijn daar met z'n allen trots op en dat mogen we best wat meer laten zien. De gemeente Beuningen heeft daarom een promotiefilm gemaakt waar deze, en nog meer kwaliteiten van onze gemeente, zichtbaar worden.

Slogan en beeldmerk

Ook is er een slogan: Beuningen Buitengewoon. Een hint naar onze trots; het mooie buitengebied. Maar laat ook zien dat best gewoon, ook heel bijzonder kan zijn. Bij de slogan is een beeldmerk ontwikkeld. De kleuren in dit beeldmerk geven het groene en blauwe, waterrijke, karakter van Beuningen subtiel weer. Samen met een verwijzing naar onze vier kernen maakt dit: Beuningen Buitengewoon.

Gebruik door alle organisaties

Het beeldmerk, slogan en huisstijl mogen door alle organisaties gebruikt worden die de gemeente Beuningen een warm hart toedragen. Het gaat dus nadrukkelijk niet alleen om de gemeente, maar om zoveel mogelijk partners in onze omgeving, zoals verenigingen, winkels, bedrijven, instellingen en organisatoren van evenementen. De gemeente Beuningen houdt haar eigen logo, net als andere organisaties, in haar communicatie-uitingen. Daarnaast wordt het Beuningen Buitengewoon-beeldmerk waar mogelijk gebruikt om onze gemeente positief onder de aandacht van zoveel mogelijk mensen te brengen. Ook andere organisaties in de gemeente Beuningen mogen de slogan en het beeldmerk voor dat doel gebruiken. Bijvoorbeeld in folders, op (nieuws)brieven, op websites, social media, maar ook in aankleding (bijvoorbeeld op vlaggen en banieren) en bij allerlei evenementen. De gemeente Beuningen denkt ook na over toepassing op de gemeentepagina, relatiegeschenken en promotiemiddelen, zoals postkaarten en gadgets.

Om u als organisatie te ondersteunen zijn er twee Beuningen Buitengewoon beachflags, twee vlaggen en een spandoek gemaakt. U kunt deze lenen om uw evenement extra uitstraling te geven. Reserveer deze via telefoonnummer 14 024, en vraag naar het team Communicatie.