Bereikbaarheid woonwijken

Sommige wijken zijn tijdens de doorkomst van de 4Daagse lastig bereikbaar. Woont u aan de route en wilt u uw woonwijk op 17 juli verlaten? Dan kan dit altijd op minimaal één plek.

Beuningen

Centrum

  • Op woensdag 17 juli geldt de blauwe zone niet in het hele centrum van Beuningen.
  • Van maandag 15 juli 10.00 uur tot woensdag 17 juli om 18.00 uur is het Thorbeckeplein (gedeeltelijk) afgesloten. Maandag bouwen we de ontvangsttent op. De parkeervakken op het Thorbeckeplein aan de kant van de Burgemeester Geradtslaan zijn niet bereikbaar. De inrit voor het Thorbeckeplein gebruikt u ook als uitrit. We geven dit ook aan met borden.
  • De afsluitpaal tussen de Bernhardstraat en het Thorbeckeplein verwijderen we tijdelijk. Dat doen we vanwege het aanleveren van materialen tijdens de doorkomst van de Nijmeegse 4Daagse.
  • Parkeren is ook verboden in de parkeervakken langs de route op de Wilhelminalaan en de Burgemeester Geradtslaan.

Duivenkamp

U verlaat de wijk via de Fazantlaan, bij de kruising met de Burgemeester Geradtslaan. Daar steekt u over naar het Amaliaplein. Via de Alexiastraat en Schoolstraat komt u uit op de Van Heemstraweg. Daar kunt u linksaf richting Nijmegen (via Schoenaker, A73) of richting Ewijk.

De Hoeve

De paaltjes tussen de Mathaak en Wanmolen, en tussen de Strekel en Lange Dreef worden tijdelijk weggehaald. U verlaat de wijk via de Strekel, Lange Dreef, Kromme Dissel en komt dan uit op de Burgemeester Van Suchtelenstraat. Daarna rijdt u via Nieuwe Pieckelaan naar Nijmegen. 

Beuningse Plas

U verlaat de wijk via de Lagunesingel of Wolfsbossingel richting de Nieuwe Pieckelaan. 

Hutgraaf

U verlaat de wijk via de Houtduiflaan, Burgemeester van Suchtelenstraat en Nieuwe Pieckelaan.

Richting Nijmegen of A73 vanuit De Hoeve, Beuningse Plas of Hutgraaf

Vanaf de Nieuwe Pieckelaan rijdt u via de Hogelandseweg en Neerbosscheweg naar de snelweg (A73) of rondweg (S100). In noordelijke richting kunt u de 4Daagse kruisen door de S100 richting Oversteek te volgen.

Weurt 

Weurt-Noord

  • In Weurt lopen de wandelaars vanaf de Van Heemstraweg via de Pastoor van der Marckstraat en de Westkanaaldijk Nijmegen binnen. De weg is afgesloten op woensdag 17 juli van 6.00 tot 18.00 uur. U mag op deze route niet parkeren. 
  • Bewoners van de straten Dorpsplein, Tuinstraat en Rozenburg kunnen de wijk niet met de auto verlaten. Parkeer uw voertuig in de straten ten noorden van de Pastoor van der Marckstraat. Houd hierbij genoeg doorrijruimte vrij voor hulpdiensten. Parkeren kan ook in Weurt-Zuid. 
  • Bewoners van de Kerkstraat (ten noorden van de Pastoor van der Marckstraat) en Dijkstraat verlaten Weurt via de dijk. 
  • Bewoners van de Kerkstraat (ten zuiden van de Pastoor van der Marckstraat) rijden via de van Heemstraweg richting Weurt-Zuid. Let op! In de Kerkstraat (ten zuiden van de Pastoor van der Marckstraat) mag u niet op de weg parkeren. Via Dijk en Distelakkerstraat richting Beuningen kunt u Weurt-Noord verlaten. De hekken op de dijk worden opengezet.
  • Op de Van Heemstraweg, Kerkstraat (ten zuiden van de Pastoor van der Marckstraat), dijk en Scharsestraat en Bonenkampstraat mag u niet op de weg parkeren. Dit om hulpdiensten er door te kunnen laten rijden.

Weurt-Zuid

Uit verlaat Weurt-Zuid via de Jonkerstraat of industrieterrein de Sluis.

Fiets vanuit Nijmegen 

Komt u met de fiets vanuit Nijmegen? Volg dan na (de zuidkant van) sluis Weurt de dijk richting Beuningen.