Voordracht Ondernemer van het Jaar 2024

Ondernemer van het Jaar en de Talent Award

Net als de afgelopen jaren organiseren wij twee verkiezingen. Voor de titel Ondernemer van het Jaar geldt dat het bedrijf van de betreffende ondernemer minimaal 3 jaar oud moet zijn. De Talent Award reiken wij uit aan de ondernemer die met zijn geheel nieuwe bedrijf (maximaal 3 jaar oud) een sterke ontwikkeling doormaakte en zich al goed onderscheidt in de markt.

Voor beide prijzen kunt u tot en met woensdag 11 september ondernemers voordragen.

Ondernemer van het Jaar Beuningen en Talent Award 2024 voordragen

Voorwaarden

De ondernemer die u voordraagt moet aan een paar voorwaarden voldoen, waaronder:

  • De ondernemer moet met zijn of haar bedrijf zijn ingeschreven bij de KVK.
  • Voor de titel Ondernemer van het Jaar geldt dat het bedrijf moet zijn opgericht op 31 mei 2021 of eerder. Voor de Talent Award geldt als eis dat de ondernemer maximaal 3 jaar geleden een geheel nieuw bedrijf is gestart (dus geen overname). Peildatum van oprichting is 1 juni 2021 of later. De vroegste inschrijvingsdatum bij de KVK is bepalend.
  • Het bedrijf van de ondernemer moet gevestigd zijn in de gemeente Beuningen. Een ondernemer die zijn bedrijf voert op een vestigingslocatie binnen 20 kilometer van de gemeente Beuningen mag ook worden voorgedragen. Maar het vestigingsadres en/of de statutaire zetel moet dan wel in onze gemeente zijn. De inschrijving bij de KVK is bepalend.
  • Een ondernemer die in 2021 of daarna al was genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar of Talent Award, komt in 2024 niet opnieuw voor nominatie voor dezelfde prijs in aanmerking. Een genomineerde voor de Talent Award kan wel worden voorgedragen voor Ondernemer van het Jaar.

Uit alle voordrachten kiest de jury in oktober enkele genomineerden die verder gaan in de strijd voor de Ondernemer van het Jaar en voor de Talent Award.

Motiveer uw voordracht

De jury beoordeelt alle voordrachten op diverse punten: continuïteit, innovatie, wendbaarheid, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid van de ondernemer en onderneming. Onderbouw uw voordracht dus! Zo kan de jury zich een goed beeld vormen van het onderscheidende vermogen van de door u voorgedragen ondernemer.

U kunt tot en met 11 september een ondernemer voordragen door het voordrachtsformulier in te vullen.

Business Event Beuningen op 27 november

De uitreiking van deze awards vormt het hoogtepunt van het Business Event Beuningen 2024. Dit evenement vindt plaats op woensdag 27 november in de Arend in Winssen.

Gemeente Beuningen is organisator van de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen en de Talent Award. Deze verkiezing en het Business Event doen we in samenwerking met BusinessMedia4all.

Vragen?

Neem dan contact op met onze bedrijvencontactfunctionaris Lisette van der Meer. U bereikt haar op maandag, woensdag en donderdag door te bellen naar nummer 14 024 of te mailen naar ondernemen@beuningen.nl.