Klavervierpas

Het Kindpakket en de regeling Meedoen zijn gebundeld in een nieuw en gebruiksvriendelijk passysteem: de Klavervierpas. Deze pas ie bedoeld voor inwoners uit onze gemeente die moeilijk rond kunnen komen. Met het budget op deze pas kunnen zij mee blijven doen aan sportieve en culturele activiteiten en krijgt men korting bij lokale winkels.

Met de Klavervierpas kunnen u en uw gezin gratis of met korting meedoen aan verschillende activiteiten zoals sport, cultuur, maar ook een kopje koffie drinken bij een lokaal restaurant of samen een dagje uit. Ook kunt u sommige spullen met de pas kopen, zoals schoenen, (sport)kleding of spullen voor uw huisdier. Op www.klavervierpas.nl ziet u onder aanbod waar u uw budget aan kan besteden.

Persoonlijke pas

Op de persoonsgebonden pas staat een tegoed (geld). Hoeveel dit is hangt ervan af of u jonger of ouder bent dan 18 jaar. Ook kunt u met de Klavervierpas korting krijgen op activiteiten of u kunt soms zelfs gratis meedoen.

Voor wie is de Klavervierpas

  • Inwoners van de gemeente Beuningen die een bijstandsuitkering van ons ontvangen. Als u een bijstandsuitkering ontvangt, dan hoeft u de pas niet aan te vragen. U krijgt de Klavervierpas automatisch thuisgestuurd.
  • Inwoners van de gemeente Beuningen met een (ander) inkomen tot maximaal 120% van de bijstandsnorm.
  • Inwoners van de gemeente Beuningen die niet meer vermogen hebben dan de participatiewet toelaat.

Klavervierpas aanvragen

Woont u in gemeente Beuningen en krijgt u geen uitkering van ons? Dan kunt u de pas online aanvragen op de website van de Klavervierpas: www.klavervierpas.nl.

Lukt het niet om de Klavervierpas zelf aan te vragen? Vrijwilligers kunnen u hier gratis bij helpen. Neem contact op met Stichting Perspectief door te bellen naar 024-6750939, een Whatsapp bericht te sturen naar 06 - 22064927 of een mail te sturen naar info@stg-perspectief.nl.