Energieloket Beuningen

In onze gemeente hebben we een vernieuwd energieloket: Energieloket Beuningen. Medewerkers van dit loket helpen u als inwoner graag om energie te besparen en om uw huis en te verduurzamen. Dat is goed voor uw portemonnee en beter voor het milieu.

Op de website van Energieloket Beuningen staat per onderwerp informatie over grote en kleine maatregelen die u kunt nemen. Bij grote maatregelen denkt u aan spouwmuurisolatie, aan een nieuwe cv-ketel of aan zonnepanelen. Kleine maatregelen zijn bijvoorbeeld het vervangen van uw verlichting of het dichten van kieren en naden. Ook kunt u bij Energieloket Beuningen terecht  voor informatie over financiering en subsidies voor aanpassingen in uw huis. Energieloket Beuningen is er zowel voor huurders als voor huiseigenaren.

Contact opnemen

Energieloket Beuningen heeft een helpdesk die elke werkdag telefonisch bereikbaar is tussen 9:00 en 17:30 uur. Bel hiervoor naar 088 - 525 4110. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met een medewerker van het loket. Elke maandagmiddag is daarvoor een medewerker beschikbaar in de Lèghe Polder in Beuningen. U maakt een afspraak op de website van het loket. 

Regionaal Expertiseteam Energie (REE)

Heeft u een bedrijf in onze gemeente en heeft u vragen over hoe u uw bedrijf kunt verduurzamen of hoe u het energieverbruik in uw bedrijf kunt verlagen? Vraag het het REE!

Het REE, het Regionaal Expertiseteam Energie, is er om bedrijven en instellingen te ondersteunen en adviseren over maatregelen om hun organisaties toekomstbestendig te maken door het terugdringen van het verbruik van aardgas en elektriciteit en het vergroten van de productie van duurzaam opgewekte energie.

Bezoek de website van het REE.