Colofon

In het colofon staat hoe en met welke partijen de website van de gemeente Beuningen tot stand gekomen is.

De gemeentelijke website geeft informatie over de producten en diensten van de gemeente Beuningen.

Eindredactie

De gemeente Beuningen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De eindredactie is belegd bij de afdeling Communicatie. Heeft u suggesties om de website te verbeteren? Geef dit dan aan ons door via webredactie@beuningen.nl of telefoonnummer 14 024.

Letters vergroten en voorlezen

Heeft u moeite met lezen of ziet u slecht?

  • Op elke pagina vindt u aan de rechterkant van de pagina 'Lees voor'-knop. Als u daarop klikt, leest de website de tekst voor.
  • Wilt u grotere letters? Aan de rechterkant van de pagina klikt u op 'Tekst vergroten'. U kunt ook de tekst groter maken door de toets Ctrl en het scrolwieltje van de muis te gebruiken of door in de webbrowser bij instellingen te kiezen voor in- en uitzoomen.
  • Bekijkt u de informatie liever in zwart/wit? Aan de rechterkant van de pagina klikt u op 'Contrast verhogen'.

Beeldmateriaal

U mag de huisstijl, het logo van de gemeente Beuningen en de afbeeldingen op deze website niet zonder toestemming gebruiken, tenzij anders vermeld. De iconen op de homepage zijn afkomstig van OpenGemeenten.

Grafische vormgeving / techniek

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met Shift2.