Genomineerden Ondernemer van het Jaar en Talent award 2023 bekend

Wij organiseren dit jaar voor de 15e keer de ondernemersverkiezing. Vanaf juni kon iedereen ondernemers uit onze gemeente voordragen voor de titel Ondernemer van het Jaar en voor de Talent award. De jury koos onlangs 6 genomineerden uit vele voordrachten en maakte de namen aan de ons bekend.

De genomineerden voor Ondernemer van het Jaar Beuningen 2023 zijn:

  • Peer Claassen (P. Claassen Melkveehouderij)
  • Lilian en Debbie van Duijghuijzen (Van Duijghuijzen Internationale Expediteurs)
  • Jurgen Romijnders (Centralux)

Voor de Talent award 2023 zijn de genomineerden:

  • Moataz Aouf (Syrian Cotton)
  • Sanne Coenders (Sanne Coenders Photography)
  • Marja van Haren (Mar & More Conceptstore)

De jury koos deze ondernemers omdat zij zich goed onderscheiden in hun markt. Verder worden hun (ondernemers)kwaliteiten gezien en geprezen door degenen die hen voordroegen.

Jury en beoordeling

De jury beoordeelt in de komende weken de bovenstaande genomineerden en kiest op 30 november de winnaars aan de hand van diverse criteria, zoals: innovatie, wendbaarheid, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Bekendmaking tijdens het Business Event Beuningen

De Ondernemer van het Jaar en de winnaar van de Talent award worden bekendgemaakt tijdens het Business Event Beuningen. Dit feestelijke ondernemersevenement vindt plaats op donderdagavond 30 november vanaf 19.30 uur op Slot Doddendael in Ewijk. 

Ondernemers uit gemeente Beuningen zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden vooraf is verplicht. Inmiddels is het evenment volgeboekt en is het niet meer mogelijk om entreekaarten aan te vragen.