Nieuws

 • Beuningse Kiara en Naomi Janssen wereldkampioen esports

  22 september 2023

  De Beuningse zussen Kiara en Naomi Janssen werden met het Nederlandse damesteam in Roemenië wereldkampioen op het IESF Female World Esports Championship.

 • Sunset March op de Oversteek

  20 september 2023

  Op maandag 2 oktober om 18.45 uur loopt ons college van burgemeester en wethouders samen met het Veteranen Platform Beuningen de Sunset March op stadsbrug De Oversteek in Nijmegen. U bent van harte welkom om mee te lopen.

 • Daphne Bergman pakt 23 oktober haar taak als burgemeester van Beuningen weer op

  18 september 2023

  In goed overleg met de Commissaris van de Koning John Berends en waarnemend burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld zal Daphne Bergman vanaf maandag 23 oktober haar taak als burgemeester van de gemeente Beuningen weer oppakken. Vanwege gezondheidsklachten heeft zij zich in het voorjaar ziek gemeld. Haar taken worden sinds 5 juni door waarnemend burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld uitgevoerd.

 • Groen Festival Beuningen

  13 september 2023

  Kom naar het Julianaplein op zondag 1 oktober! Dan is namelijk het Groen Festival in het centrum van Beuningen. Hier kunt u zich laten inspireren door verschillende groene organisaties en groene initiatieven uit onze gemeente. Naast het bezoeken van kraampjes, kunt u ook verschillende korte lezingen bijwonen of meedoen aan een workshop. Ook zijn er activiteiten voor kinderen, zoals een knutseltafel.

 • Siem opent 'zijn' regenboogpad

  13 september 2023

  Vandaag openden burgemeester (waarnemend) Corry van Rhee-Oud Ammerveld samen met onze vorige kinderburgemeester Siem het vrolijke en kleurrijke pad op het Mauritsplein in Beuningen.
  Dit regenboogpad is een initiatief van Siem. Helaas kon het pad niet binnen de ambtstermijn van Siem gerealiseerd worden. Soms zit het weer niet mee namelijk. Maar gelukkig kwam er na heel veel regen ook zonneschijn en warm weer en kon het pad vorige week aangelegd worden.

 • Inkoopactie duurzame maatregelen voor huiseigenaren

  12 september 2023

  Bent u huiseigenaar in onze gemeente? Binnenkort start er weer een collectieve inkoopactie.

 • In gedachten bij slachtoffers natuurgeweld

  12 september 2023

  Wereldwijd zijn er deze zomer bosbranden, overstromingen en aardbevingen geweest waar helaas ook dodelijke slachtoffers gevallen zijn. Veel mensen zijn van huis en haard beroofd door de natuurrampen. Het meest recent is de aardbeving in Marokko en de zware storm in Libië. De beelden die te zien zijn in het nieuws raken ons zeer.

 • Verzamelcontainer Dar vol of storing?

  06 september 2023

  U brengt afval naar een verzamelcontainer in de buurt. Bijvoorbeeld glas naar een glascontainer, textiel naar een textielcontainer of luiers naar een luiercontainer. Soms zit een verzamelcontainer vol of heeft de container een storing. Wat kunt u dan doen?

 • Week van Lezen en Schrijven

  12 september 2023

  Van 8 tot en met 15 september is het de Week van het Lezen en Schrijven

 • Gratis cursus Politiek Actief

  07 september 2023

  Wat doet de gemeente? Wie neemt welke besluiten? Wat doet een raadslid? Hoe heeft u als inwoner invloed? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de gratis cursus Politiek Actief.

  Het is best lastig om te begrijpen hoe de gemeentelijke politiek werkt. Wat doet de gemeenteraad en waarvoor is het college van burgemeester en wethouders verantwoordelijk? Ontdek het want lokale politiek is belangrijk én leuk!