Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Nieuws RSS icoon

 • Reconstructie Schoolstraat: weg dicht

  15 januari 2021

  Van maandag 25 januari tot en met vrijdag 12 februari is de Schoolstraat in het centrum van Beuningen dicht voor verkeer. We richten de straat samen met de stoepen, parkeerplaatsen en het groen opnieuw in. Hierdoor maken we de straat aantrekkelijker voor u en voor bezoekers van het centrum.

 • Nettenknoper in Beuningen dicht

  15 januari 2021

  Van maandag 18 tot en met woensdag 20 januari is de Nettenknoper in Beuningen tussen huisnummers 13 en 21 dicht voor verkeer. We gaan de klinkers opnieuw leggen. Omrijden kan via de Glazenier en de Tichelaar.

 • Laat u bij- of omscholen

  15 januari 2021

  Verloor u uw baan door corona? Of heeft u als zzp’er minder inkomsten door opdrachten die wegvallen? Misschien is de Transitievoucher van het Leerwerkloket dan iets voor u.

 • Nederland blijft tot tenminste 9 februari in lockdown

  12 januari 2021

  Het aantal Nederlanders dat besmet raakt met het coronavirus neemt licht af. Dat betekent dat de lockdown enig effect heeft. Onze volgende taak is om de dagelijkse besmettingen nog veel verder en sneller te laten dalen, zodat ook het aantal patiënten met corona in de ziekenhuizen en op de intensive care daalt. Daarom heeft het kabinet besloten dat Nederland tenminste tot en met 9 februari in lockdown blijft.

 • Hulp nodig bij uw administratie?

  08 januari 2021

  Heeft u moeite met het begrijpen van brieven, het invullen van formulieren of het regelen van uw administratie? Vrijwilligers van Stichting Perspectief helpen u graag op weg!

 • Het houdt niet op…

  06 januari 2021

  …niet vanzelf. U heeft deze zin vast weleens voorbij horen komen in een reclameblok op de radio of televisie. Heeft u ook een vermoeden van huiselijk geweld, kindermishandeling of ouder(en)mishandeling in uw omgeving? Blijf er niet mee zitten en vraag om advies bij Veilig Thuis.

 • Stuur iemand een kaartje!

  06 januari 2021

  Dit jaar kan de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Beuningen, vanwege de coronamaatregelen, niet doorgaan. Om dit jaar toch in te luiden, ontvangt u deze week een nieuwjaarsgroet van burgemeester Daphne Bergman. Bij deze groet vindt u ook drie andere kaartjes die u op kunt sturen.

 • Weet wanneer Dar in 2021 langskomt

  29 december 2020

  Uw ophaaldagen kunnen in 2021 anders zijn dan u gewend bent. Weten wanneer Dar uw afval ophaalt?

 • Denk met ons mee: dorpenrondes Omgevingsvisie

  Hieronder leest u hoe u met ons mee kunt denken.

 • Digitaliseringsvouchers ondernemers

  21 december 2020

  Wilt u uw bedrijf digitaal voortzetten of een impuls geven via een webshop? Vanaf 22 december 2020 kunnen ondernemers in Nijmegen en Beuningen in retail, detailhandel en horeca via RvN@ een digitaliseringsvoucher aanvragen.

 • Dienstverlening tijdens lockdown

  17 december 2020

  Veel zaken met de gemeente regelt u ook online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u tijdens de lockdown op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent.

 • Is uw verkeerskennis nog up-to-date?

  11 december 2020

  Al van jongs af aan neemt u elke dag deel aan het verkeer. U hebt al heel wat kilometers afgelegd te voet, op de fiets en met de auto. Maar, wanneer hebt u voor het laatst verdiept in de verkeersregels? Voor veel mensen is dat al lang geleden. Daarom is Veilig Verkeer in opdracht van de provincie Gelderland en ROV Oost-Nederland een campagne gestart om uw verkeerskennis op te frissen.