Nieuws

 • Open, tenzij: bijna alles open tot 22.00 uur

  26 januari 2022

  De meeste locaties in ons land gaan woensdag 26 januari weer open onder voorwaarden.

 • Nieuwjaarswens burgemeester en kinderburgemeester

  04 januari 2022

  Quinty's eerste half jaar als kinderburgemeester zit erop. Samen met burgemeester Daphne Bergman blikt ze terug op 2021.

 • Nieuwjaarsnacht in Beuningen rustig en gezellig verlopen

  01 januari 2022

  Oud en nieuw is in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen rustig verlopen. “Zoals we al jaren gewend zijn, was het een gezellige Beuningse nieuwjaarsnacht”, aldus wethouder Piet de Klein van de gemeente Beuningen.

 • Weet wanneer Dar in 2022 uw afval ophaalt

  29 december 2021

  De ophaaldagen voor afval kunnen in 2022 anders zijn dan u gewend bent.

 • Inzageperiode na vaststelling bestemmingsplan Windpark Beuningen

  14 december 2021

  Op deze pagina leest u meer over het besluit dat de gemeenteraad nam over windpark Beuningen op 23 november. U vindt hier informatie over het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning en de ontheffing voor de Wet natuurbescherming (Wnb). Daarnaast leest u over de inzageperiode en hoe u bezwaar maakt tegen de plannen.

 • Waardebonnenactie huurders woning

  25 november 2021

  Deze week ontvangen huurders van een woning in de gemeente Beuningen een brief met een waardebon van 70 euro. Met deze waardebon kunnen zij kleine energiebesparende maatregelen aanschaffen. Voorbeelden zijn led-lampen, tochtstrips of een waterbesparende douchekop. Eerder dit jaar organiseerde de gemeente zo’n actie voor huiseigenaren. Nu krijgen huurders de kans om hun woning energiezuiniger te maken.
  Met de aanschaf van de energiebesparende producten kan de energierekening omlaag. Ook verminderen deze producten CO2-uitstoot; het is dus goed voor het milieu!