Nieuw gemeentemagazine in de maak

De voorbereidingen voor het gemeentemagazine 2023-2024 zijn in volle gang. Dit jaarlijkse magazine vol handige en leuke informatie over onze gemeente krijgt u dit najaar thuis in uw brievenbus. Tenzij u een nee-sticker op uw brievenbus heeft natuurlijk.
Uitgeverij Akse Media maakt dit magazine voor ons.

Kloppen de gegevens nog?

Akse Media is gestart met het actualiseren van de contactgegevens van bedrijven, instellingen en verenigingen die achterin het magazine staan. Deze vermelding is vaak gratis.               
 
De vermelders die in de huidige editie staan en die een e-mailadres doorgegeven hebben, krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. De vermelders zonder e-mailadres worden in de komende weken telefonisch door Akse Media benaderd. 

Staat uw bedrijf, instelling of vereniging nog niet in het gemeentemagazine? Of kloppen de gegevens niet meer? Dan kunt u tot 18 augustus uw (gratis) vermelding of wijziging doorgeven:
* per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Beuningen)
* schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Beuningen) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder 

Advertentie

Akse Media benadert lokale ondernemingen om tegen betaling te adverteren in het gemeentemagazine. Zonder advertenties kan dit magazine namelijk niet gemaakt worden. Akse Media is de enige uitgeverij die namens gemeente Beuningen het gemeentemagazine maakt. Met andere aanbieders werken wij niet samen. 

Lees de digitale versie van het huidige gemeentemagazine.