Lichtjesavond in het centrum van Beuningen!

December is de maand waarin we gezellig samenkomen. Maar ook een maand met lange donkere avonden.

Om u deze maand wat lichtpuntjes te bieden, organiseren de winkeliers van Beuningen samen met het college van burgemeester en wethouders, de Lichtjesavond in het winkelcentrum.
Deze Lichtjesavond is op vrijdagavond 15 december van 17.00 tot 21.00 uur. De avond staat natuurlijk in het teken van licht! Wat is er nou gezelliger en knusser dan dat alles mooi verlicht is tijdens deze gezellige (feest)dagen? Het centrum en de kerstboom worden sfeervol verlicht met energiezuinige LED-lampen. Daarnaast staat deze Lichtjesavond in het teken van elkaar ontmoeten en verbinden. Gezellig samen met uw buurtgenoten, onder het genot van een warm hapje en drankje, in gespreken genieten van leuke activiteiten en muziek. Iedereen is welkom, van jong tot oud! Het college van burgemeester en wethouders is van 17.00 tot 19.30 uur op het Julianaplein, in de buurt van de grote kerstboom.
 

Beuningen maken we samen

Het thema van de Lichtjesavond dit jaar is “Beuningen maken we samen”. Daarom kijken we graag samen met u terug op de lichtpuntjes van het
afgelopen jaar. Naast het terugblikken, kijken we ook graag vooruit naar de feestdagen en naar wat het nieuwe jaar ons gaat brengen. De Lichtjesavond is dan ook helemaal in de kerstsferen. Komt u ook? Gezellig als u erbij bent!
 

Programma

Er is er voor jong en oud van alles te doen.
  • Kinderen kunnen tijdens de Lichtjesavond in de passage lekker knutselen onder begeleiding van de Knutselbus.
  • Er is een springkussen in de vormvan een winterwonderland.
  • Er loopt een heuse ballonnenkerstvrouw rond die mooie ballonfiguren maakt.
  • Bij de kerstman en zijn elf haalt u gratis suikerspinnen.
  • Indrukwekkende ijskoningen en ijskoninginnen lopen op hun stelten in hun sprankelende verlichte kleding door het centrum. Zij delen bonnen uit voor gratis warme versnaperingen en drankjes.
  • Verder lopen er drie zingende diva’s in hun verlichte jurken door het centrum.
  • De SpeelOsaurus is van de partij met Oudhollandse spelen.
  • Er staat een kerstmarktje met mooie kerstspullen. 
Als u nog naar kerstcadeaus of feestelijke kleding op zoek bent: de winkels zijn deze avond geopend tot 21.00 uur.