Klavervierpas

Het Kindpakket en de regeling Meedoen worden per 1 januari 2023 gebundeld in een nieuw en gebruiksvriendelijk passysteem. Inwoners van onze gemeente die een bijstandsuitkering hebben, krijgen automatisch de Klavervierpas. Met deze pas kunnen zij direct bij een aanbieder hun budget
besteden. De pas werkt als een pinpas. Met de Klavervierpas kan een pashouder meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en krijgt men korting bij lokale winkels.

Denkt u dat u ook in aanmerking komt voor een Klavervierpas? Bekijk de voorwaarden hieronder en vraag de Klavervierpas aan. 

Voorwaarden voor volwassenen (vanaf 18 jaar) 

  • U hebt een inkomen lager dan 120% van het sociaal minimum
  • U heeft een vermogen dat lager is dan de geldende bijstandsnorm
  • U ontvangt geen studiefinanciering meer

Voorwaarden voor kinderen (jonger dan 18 jaar)

  • Ouders/verzorgenden hebben een inkomen dat lager is dan 120% van het sociaal minimum
  • Een kind dat op indicatie van het sociaal team in aanmerking komt voor het Kindpakket, zonder dat daarbij het inkomen op dat moment van belang is. 
  • Kinderen die verblijven in gezinshuizen of pleegezinnen in de gemeente Beuningen

Inkomensgrenzen per maand 120% van de bijstandsnorm (netto, inclusief vakantiegeld)

Bijstandsnorm vanaf 21 jaar tot AOW-leeftijd

  • Alleenstaand: € 1.322
  • Samenwonend/getrouwd: € 1.889

Bijstandsnorm vanaf AOW-leeftijd

  • Alleenstaand: € 1.471
  • Samenwonend/getrouwd: € 1.992

Aanvragen Klavervierpas

Inwoners met een inkomen tot 120% van het bijstandsniveau kunnen vanaf 1 januari 2023 de Klavervierpas aanvragen via www.klavervierpas.nl.

Wilt u als bedrijf of vereniging partner worden van de Klavervierpas? 

De Klavervierpas werkt samen met lokale winkels en verenigingen waar mensen hun tegoed op de pas kunnen besteden. Voor zowel gebruikers als aanbieders is deelname aan de pas gratis!

Bent u al partner van het Kindpakket of de regeling Meedoen?  

Wanneer u al partner bent voor het Kindpakket en/of de regeling Meedoen, bent u automatisch partner van de Klavervierpas. U hoeft zich niet nog een keer te registreren. De inloggegevens voor het partnerportaal heeft u als het goed is al per e-mail ontvangen. 
In het partnerportaal kunt u inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Het is belangrijk dat u hier het juiste rekeningnummer doorgeeft waarop de uitbetaling plaats kan vinden. 

Bent u nog geen partner maar wilt u dat wel worden?  

U kunt zich registreren als partner van de Klavervierpas. Na registratie kunnen pashouders hun tegoed besteden bij uw vereniging of winkel. 
Voor alle partners van de Klavervierpas is er gratis promotiemateriaal beschikbaar. Via de onderstaande link kunt u zich registreren om partner te worden.

Ja, ik wil aanbieder worden van de Klavervierpas

Heeft u vragen of hulp nodig bij uw registratie? Neem dan contact op door te mailen naar partners@klavervierpas.nl