Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Fraude uitkering melden

Wie in Beuningen recht heeft op een bijstandsuitkering, moet deze ook krijgen. De gemeente moet wel zeker weten dat de uitkering terecht wordt verstrekt.

Heeft  u het vermoeden  dat iemand uit uw omgeving fraudeert? Dan kunt u dit doorgeven  aan de gemeente. Wij behandelen de gegevens altijd vertrouwelijk.  Het is dan wel belangrijk dat u alles doorgeeft wat u weet of vermoedt. Wij kunnen een anonieme melder immers niet meer benaderen voor aanvullende informatie of vragen.

Regelen met DigiD

Regelen zonder DigiD

Bijzonderheden

  • Wilt u anoniem melden? gebruik dan de button 'Regelen zonder DigiD. Het invullen van uw persoonlijke gegevens is daarin niet verplicht.
  • Wij nemen uw melding in behandeling. Over het onderzoek en de uitkomst hiervan doen wij geen mededeling vanwege privacy.