Besparen bij laag inkomen: energiekosten

We betalen de energierekening, want de lampen moeten toch branden. We willen ons energiecontract goed geregeld hebben. Maar misschien heeft u een laag inkomen? Dit zijn kosten die dan veel effect kunnen hebben op wat u verder per maand nog te besteden heeft. Gemeente Beuningen helpt inwoners met een lager inkomen.

U heeft het misschien al wel gehoord: de prijzen van energie stijgen. Dat kan betekenen dat u de komende tijd meer moet betalen voor elektra en gas. Kijk op gezondverzekerd.nl bij Goedkope energie. Hier vindt u tips en informatie om uw energiekosten te verlagen. 

Goedkopere energie

Een aantal energieleveranciers heeft een aanbod voor goedkopere energiecontracten. Overstappen biedt de volgende voordelen:

  • U betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd.
  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op uw rekening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • U krijgt altijd groene energie.

Wel of niet overstappen

Overstappen is niet altijd nodig. Heeft u bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Goedkope energie helpt u met het beste advies voor uw situatie.  

Meer informatie

Ga dus naar de website van Gezond Verzekerd en kijk hoe u het beste kunt besparen op uw energiekosten. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 085 303 5389.