Voordragen Ondernemer van het Jaar 2024

Als blijk van waardering voor het ondernemerschap in onze gemeente organiseren wij jaarlijks een business evenement voor ondernemers. Dit jaar is de 16e editie en deze is op woensdag 27 november. Tijdens dit evenement reiken we twee prijzen uit. 

Wie wordt de ‘Ondernemer van het Jaar 2024’ en wie sleept de ‘Talent Award 2024’ in de wacht? Om dat te kunnen bepalen, vragen wij uw medewerking! U kunt tot 11 september lokale ondernemers voordragen.

Voordragen

Kent of bent u een lokale ondernemer die uitblinkt in ondernemerschap, wendbaarheid en vernieuwing? Heeft u een klant of leverancier die een bijzondere prestatie heeft neergezet? Draag hem of haar dan voor! Dit kan tot en met 11 september op de pagina Ondernemen.

Voor de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ geldt dat het bedrijf minimaal 3 jaar moet bestaan. De Talent Award reiken wij uit aan de ondernemer die met zijn nieuwe bedrijf (maximaal 3 jaar oud) een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en zich al goed onderscheidt in de markt. 

Huidige titelhouders

Wie volgen Lilian en Debby van Duijghuijzen met hun onderneming Duijghuijzen Internationale Expediteurs (Ondernemer(s) van het Jaar Beuningen 2023) en Moataz Aouf met zijn onderneming Syrian Cotton (Talent award Beuningen 2023) op?

Onze jury ziet de voordrachten met plezier tegemoet!