Verkeer en vervoer

 • Actuele wegwerkzaamheden

  Klik op de titel hierboven om actuele wegwerkzaamheden in uw omgeving te zien. Deze werkzaamheden kunnen invloed
  hebben op het verkeer. Wacht na klikken even totdat de kaart van Nederland inzoomt op gemeente Beuningen. Wilt u vooruit kijken welke wegwerkzaamheden er gepland zijn? klik dan op de oranje datumknop linksboven in het scherm. Kies een periode en klik op ‘toepassen’. Wacht even tot de datum verspringt en u ziet dan ook de geplande werkzaamheden op de kaart.

 • Elektrisch rijden

  De gemeente Beuningen vindt het belangrijk dat haar kernen schoon, aantrekkelijk en bereikbaar zijn. Daarom stimuleert zij het gebruik van elektrisch vervoer met oplaadpunten.

 • Fiets- en voetveer

  In de lente en zomer vaart het fiets- en voetveer ‘H4 de Weerder’ tussen Beuningen en Slijk-Ewijk.

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Hiermee kunt u een op uw kenteken gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats aanvragen vlakbij uw huis.

 • Gladheidsbestrijding

  Als het door weeromstandigheden glad wordt, mag de gemeente strooien. Jaarlijks stelt het college van burgemeester en wethouder het gladheidbestrijdingprogramma vast.

 • Parkeren

  In de centra van Ewijk, Weurt en Winssen kunt u vrij parkeren. In het centrum van Beuningen geldt tijdens winkeluren een blauwe zone. Buiten de blauwe zone hoeft u geen parkeerschijf te gebruiken. Op deze pagina staat ook informatie over andere vormen van parkeren.

 • Snelfietsroute Nijmegen - Beuningen: Batavierenpad

  Tussen Beuningen en Nijmegen ligt het Batavierenpad. Dit is de snelfietsroute tussen Beuningen en Nijmegen. Het Batavierenpad bestaat eigenlijk uit twee routes. De noordelijke route gaat via de Van Heemstraweg naar het centrum van Nijmegen en de zuidelijke route gaat vanuit de wijk Tinnegieter in Beuningen naar Winkelsteeg, Goffert en Heyendaal.