Theatercollege ''Opgelost''

Zet dit in mijn agenda

Speciaal voor vrijwilligers in de gemeente Beuningen presenteert de Vrijwilligersacademie op woensdag 23 november het theatercollege ‘Opgelost’ van Jaap Vriend in Theater de Molen.
Jaap Vriend is o.a. medewerker bij de vrijwilligerscentrale in Amsterdam en heeft voor de coronatijd al eerder een zeer geslaagd theatercollege voor vrijwilligers gegeven.
Aan de hand van ervaringen van Jaap en het verhaal van zijn maatje Johan, word je geïntroduceerd in de handzame vuistregels van oplossingsgericht werken.

Datum
woensdag 23 november, 2022 van 20:00 tot 21:30
Locatie
Theater De Molen
Het principe van het oplossingsgericht werken ligt met name in het halfvolle glas: wat zit er al in, wat gaat al goed? En niet op dat wat ontbreekt: wat is het probleem, wat lukt er niet? Door de nadruk te leggen op het verlangen en je eigen kracht open je mogelijkheden voor de ander (en misschien ook wel voor jezelf). Verder maak je kennis met de twee beroemdste technieken van dit model: de Wondervraag en de Schaalvraag. 
 
Normale entreeprijs is € 7,50 per persoon, voor alle vrijwilligers is er een speciale actie om met een leuke korting naar dit college te komen. 
Ben je werkzaam als vrijwilliger bij een vereniging of organisatie, dan kun je met € 3,50 korting naar dit theatercollege. Gebruik hiervoor bij het bestellen van de tickets de promotiecode 'opgelost'.
 
Theater de Molen, Molenstraat 53 Beuningen
Aanvang: 20:00 uur