familiefilm The Biggest little farm

Zet dit in mijn agenda

Woensdag 8 juni 2022 om 20.00 uur is in Theater de Molen de film The Biggest Little Farm te zien. Een inspirerend verhaal voor de hele familie over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eyeopener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.

Datum
woensdag 08 juni, 2022 van 20:00 tot 21:30
Locatie
Theater De Molen
John Chester en zijn vrouw Molly wonen in een klein appartement in Los Angeles. Molly is culinair recensent en chef-kok en droomt er al jaren van om een duurzame boerderij te beginnen waar ze haar eigen producten kan verbouwen.
Als inleiding op de film vertelt Joke Feenstra over haar ervaringen bij het opzetten van de Waalgaard, de voedselbosgaard in Weurt waar gestreefd naar voedselproductie met maximale biodiversiteit. Zie www.waalgaard.nl.
Film The biggest little farm, woensdag  8 juni 2022, aanvang 20.00 uur, Theater De Molen. Entree: € 7,50, reserveren via www.theaterdemolen.nl

Het Dijkmagazijn viert dit jaar haar 25-jarig jubileum met uiteenlopende activiteiten. 
In samenwerking met Theater de Molen worden er daarom de komende maanden films en documentaires getoond die laten zien hoe natuur / landschap verrassend anders in elkaar steekt dan wij vaak denken.