Strandzand fantasie: activiteit voor kinderen

Zet dit in mijn agenda

Het Dijkmagazijn daagt jonge kunstenaars op woensdag 2 september uit om beelden te maken van klei en strandzand. De stranden in Beuningen liggen vol bouwmateriaal om kunstzinnig mee aan de slag te gaan. En wie goed kan jutten, vindt van alles om het zandbeeld op te sieren: van aangespoelde colafles tot versleten werkhandschoen van een schipper.

Datum
woensdag 02 september, 2020 van 14:30 tot 16:00

Water en zand zijn dé speelmaterialen voor ieder kind. Ze zijn gratis, in overvloed en je kunt er lekker mee kliederen. Maak een fantasiebeeld, een draak of je lievelingsdier. Er is ruimte zat om te experimenteren en uit te proberen tot hoe hoog je kunt bouwen. Met een beetje klei maak je jouw kunstwerk wat steviger. Met schelpen en stenen is je sculptuur te versieren. Na afloop worden er foto’s van je kunstwerk gemaakt, zodat je een herinnering hebt, ook als het water en de wind je beeld weer tot los zand uiteen laten vallen.

Trek stevig schoeisel aan en kleren die vies mogen worden.

Waalwoemi: Strandzandfantasie 
Wanneer: woensdag 2 september 2020 van 14.30-16.00 uur.
Waar: Startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen.
Kosten: Deelname € 2,50 per kind.
Wie: Linderen van 4 tot 7 jaar. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.
Aanmelden: www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.