Expositie Marjo Schoenmaker

Zet dit in mijn agenda

Marjo Schoenmaker (1959) uit Beuningen exposeert haar schilderijen van acryl op doek en papier in het Gemeentehuis in Beuningen. Vanaf 3 maart zijn deze te bekijken op de eerste verdieping.

Van
dinsdag 03 maart, 2020 om 10:00
Tot
donderdag 30 april, 2020 om 23:59
Locatie
Gemeentehuis, Beuningen

Marjo Schoenmaker (1959) uit Beuningen exposeert haar schilderijen van acryl op doek en papier in het Gemeentehuis in Beuningen. Vanaf 3 maart  zijn deze te bekijken op de eerste verdieping.

De kunstenares neemt u mee in haar ontdekkingsreis met diverse schildertechnieken en materiaal- en kleurgebruik. De oorsprong van haar werk ligt in tekenen. Door nieuwsgierigheid naar werken met acryl op doek en papier ontwikkelde ze vanaf 2009 via tekenachtig schilderen haar huidige zeer gevarieerde werk.
Marjo’s werk kenmerkt zich door een krachtige en snelle manier van schilderen.  In landschappen, portretten en abstracten zie je haar fascinatie voor kleur, licht en ruimte. Zij wordt vooral geïnspireerd door de natuur en het menselijk model.

Benieuwd naar Marjo’s werk? Neem gerust een kijkje op de eerste verdieping. De expositie is vrij toegankelijk en te bezichtigen tot en met 30 april 2020.

Schilderij