Kunstroute Beuningen

Zet dit in mijn agenda

Al 15 jaar, in het derde weekend van september, presenteren diverse professionele en amateur kunstenaars op zaterdag en zondag hun kunstwerken in hun atelier of tijdelijke expositieruimte. De route loopt door de vier kerkdorpen Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen waarbij de bezoekers twee dagen lang de route kunnen fietsen en diverse kunstvormen van diverse kunstenaars kunnen bekijken zoals schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst of andere beeldende kunst.

Van
zaterdag 19 september, 2020 om 12:00
Tot
zondag 20 september, 2020 om 19:00

Het was de afgelopen maanden even spannend of we dit feestje dit jaar wel konden gaan vieren, maar na alle berichtgevingen en versoepelende maatregelen hebben we er vertrouwen in dat het Kunstroute-weekend door kan gaan. Tijdens de kunstroute blijft iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar en bij de kunstenaars thuis gaan er maximaal 6 personen naar binnen.

De Kunstroute vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 september van 12.00 tot 17.00 uur. Maarliefst 32 deelnemende kunstenaars of groepen hebben zich dit jaar aangemeld voor deze jubileum-editie. Dat is het grootste aantal aanmeldingen ooit! De Kunstroute biedt dit jaar diverse extra’s. Bij een groot aantal kunstenaars/locaties zijn gastkunstenaars uit het hele land uitgenodigd om hun werken tijdens dit weekend te presenteren en is er zeer exclusieve expositie in het Gemeentehuis. Maar wie daar zullen exposeren, houden we nog even geheim.

Houd de website www.kunstroutebeuningen.nl goed in de gaten houden en volg de kunstroute op Facebook om de laatste updates niet te missen, ook met betrekking tot de laatste wijzigingen of aanpassingen van de route ivm de coronamaatregelen die dan van toepassing kunnen zijn.

De voorbereidingen gaan nog volop door. We kijken er erg naar uit dat iedereen in het weekend van 19 en 20 september heerlijk op de fiets langs de Kunstroute kan gaan fietsen.