KidsXtra: ravotten en klimmen bij Het Dijkmagazijn

Zet dit in mijn agenda

Bij Het Dijkmagazijn kunnen kinderen ravotten en klimmen tijdens KidsXtra. Tijdens deze middagen maken ze vriendjes en spelen ze samen. KidsXtra is vanaf 31 augustus weer elke maandag na schooltijd. De middagen worden tot in oktober georganiseerd.

Van
maandag 31 augustus, 2020
Tot
maandag 26 oktober, 2020

Tijdens KidsXtra moedigen we kinderen aan om te bewegen. Op een manier die ze zelf fijn en veilig vinden. Mira leerde bijvoorbeeld dat zij goed kon klimmen, maar dat moest ze wel een paar keer oefenen. Emiel ontdekte hoe leuk het is om een hut te bouwen.

De Fysioo en Het Dijkmagazijn bieden de spelactiviteiten aan op hun locaties, binnen en buiten in de natuur. De diëtisten van Motiv-eet organiseren bijeenkomsten voor ouders. Zij kunnen ervaringen en informatie uitwisselen. De kinderen maken tijdens KidsXtra ook kennis met verschillende beweeg- en sportaanbieders.

KidsXtra is voor kinderen van 4 tot 8 jaar uit onze gemeente die niet zo makkelijk gaan bewegen en spelen. Ouders/opvoeders zijn van harte welkom. Bijvoorbeeld om mee te ‘spelen’. Dat is namelijk een enorme opsteker voor het zelfvertrouwen van kinderen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de ouders hun kind blijvend enthousiasmeren voor dagelijks bewegen en buiten spelen.

Wanneer: op maandagen vanaf 31 mei van 15.30-16.30 uur
Waar: De Fysioo, Zonnebloemveld 1, Beuningen of in de Beuningse uiterwaarden bij Het Dijkmagazijn.
Kosten: Deelname is gratis en instappen kan elk moment.

Meer informatie en aanmelden kan bij Ruud Hurkens van de Fysioo. U kunt hem bereiken via 024-6750137 of ruud@defysioo.nl. Zie ook www.dijkmagazijnbeuningen.nl en www.beuningen.mijnkindpakket.nl.

KidsXtra is mogelijk gemaakt dank zij Beuningen Samen in Beweging en ZonMw.