Kampvuur aan het Waalstrand

Zet dit in mijn agenda

Hebben uw kinderen altijd al een spannende activiteit in de natuur willen doen? Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot organiseert samen met Het Dijkmagazijn een avontuurlijke activiteit van 7 t/m 12 jaar.

Datum
vrijdag 12 juni, 2020 van 15:30 tot 17:00
Locatie
Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (Hoek Waardhuizenstraat), Beuningen

Kampvuur

We beginnen met het verzamelen van droge takken en bladeren. Vervolgens ga je ermee aan de slag en leer je zelf om op een veilige manier met deze materialen vuur te maken. Je leert ook hoe je een vuur weer goed dooft! Want dat is belangrijk.

Het grote kampvuur gebruiken wij ook om lekker eten aan een stokje op te warmen. Wees welkom en geef je op! Wij houden ons  aan de RIVM-maatregelen en hebben onze activiteiten hierop aangepast. Wij vragen daarbij uw kind zelfstandig naar de activiteit te sturen of hem/haar enkel te brengen en/of op te halen.

Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot organiseert wekelijks verschillende activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Kampvuur maken is in samenwerking met Het Dijkmagazijn Beuningen!

Let op: het is belangrijk voor je eigen veiligheid om geen geen nylon of synthetische kleding aan te trekken.

Wanneer: Vrijdag 5 juni en vrijdag 12 juni van 15:30-17:00 uur.
Locatie: Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (Hoek Waardhuizenstraat), Beuningen.
Deelname: gratis
Voorwaarden: Maximaal 10 kinderen per keer. Leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Aanmelden is verplicht. Reserveren kan via www.dijkmagazijnbeuningen.nl of mail naar lottelemmens@stg-perspectief.nl.