Hollands Artiesten Festival

Zet dit in mijn agenda

Op 12 december aanstaande vindt het Holland Artiesten Festival plaats in de tent van Beuningen On Ice in Beuningen.

Datum
donderdag 12 december, 2019 van 20:00 tot 23:59
Locatie
Asdonckterrein Beuningen

16 artiesten van het Nederlandse lied treden belangeloos op; de opbrengst van de kaartverkoop gaat volledig naar de twee goede doelen: stichting Abe voor autisme en muziek en stichting Sumbing Bibir. Beuningen On Ice stelt de tent gratis ter beschikking en vrijwilligers van Beuningen On Ice helpen die avond met de horeca.

Line-up

De definitieve line-up voor deze avond: Helen Liebers, Ron de Ridder, Gebroeders Knipping, Frans van Dorland, Rox van Driel, Bert Kabelaar, Duo D&D, Ricardo Brinkman, Hans Weijers,  Duo Abe, Diana Honig, Arie van het Gebroken Hartje, Crazy Accordeons, Feestzanger René, DJ Mark en Theo van Blitz die tevens de presentatie voor zijn rekening neemt.

Entree

De avond start om 20.00 uur in de ijstent van Beuningen On Ice op het Asdonckplein in Beuningen.

Entreekaarten van €7,50 per stuk zijn te koop bij de Bruna en Primera in Beuningen en bij Primera in Wijchen. Er zijn maximaal 750 kaarten verkrijgbaar.

Goede doelen

Stichting Abe voor Autisme en Muziek maakt muziektherapie voor autistische kinderen mogelijk. De oprichters, zangduo Jean Knipping en Roderik van Kerkhof, zamelen geld in via hun optredens en de verkoop van CD singles.

Stichting Sumbing Bibir maakt chirurgische behandeling mogelijk voor kinderen op de Indonesische eilanden die met een lipspleet en/of open gehemelte geboren worden. Bovendien streeft zij er naar kennis over te dragen aan Indonesische collega’s en wetenschappelijk materiaal te verzamelen voor preventie en verbetering van behandelmethoden.

Het Holland Artiesten Festival is een initiatief van Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland. Rotary is een serviceorganisatie. Mannen en vrouwen uit diverse beroepsgroepen verenigd in lokale clubs hebben allemaal dezelfde intentie: individueel en collectief service verlenen aan derden. Dit doen zij door het organiseren van fundraising en 'handen uit de mouwen' projecten waarmee vervolgens goede doelen en initiatieven op sociaal en cultureel gebied worden ondersteund.