GGD Gelderland-Zuid vaccineert op dinsdag 2 augustus in Beuningen

Zet dit in mijn agenda

De GGD vaccineert op dinsdag 2 augustus van 16.00 tot 20.00 uur in dorpshuis de Lèghe Polder in Beuningen. Er wordt geprikt zonder afspraak. U kunt dus gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en mondkapje mee. GGD-medewerkers geven ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren uw eigen keuze.

Datum
dinsdag 02 augustus, 2022 van 16:00 tot 20:00
Locatie
Dorpshuis De Leghe Polder, Schoolstraat 16, 6641 DC Beuningen

Wie kunnen er langskomen voor een coronavaccinatie?

Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Heeft u corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat u een prik kunt halen. 
Ook alle 18+ers zijn welkom voor een boosterprik. En 60+ers voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen uw laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Wanneer komt de GGD naar Beuningen?

Dinsdag 2 augustus 2022
Van 16.00 tot 20.00 uur
Locatie: Locatie: Dorpshuis De Leghe Polder, 
Schoolstraat 16, 6641 DC Beuningen
Neem uw identiteitsbewijs en een mondkapje mee! 

Heeft u vragen?

Er staan medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u prikangst? Dat komt vaker voor dan u denkt! Geef dit aan bij de GGD-medewerkers, zij helpen u graag hierbij!

Meer weten?

Bekijk alle informatie op ggdgz.nl/regiotour.