Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Foto-expositie gemeente Beuningen in MFA ’t Hart

Zet dit in mijn agenda

Herinnert u zich de bibliobus nog? Of de start van de bouw van sporthal Jonkershof in Weurt? En anders midgetgolfbaan De Houtduif in Beuningen? Mooie herinneringen aan hoe de gemeente eruitzag in de jaren ‘80 en ‘90. Veel van deze plekken zien er nu heel anders uit. Bekijk daarom de tentoonstelling met 40 foto’s uit deze tijd in MFA ’t Hart in Ewijk. Als u binnenkomt ziet d de foto’s al
hangen in de foyer en de gangen die
daarop aansluiten.

Van
maandag 30 november, 2020 om 09:00
Tot
vrijdag 19 februari, 2021 om 20:00
Locatie
MFA 't Hart in Ewijk

Afgebeelde personen

We hebben ons best gedaan om de personen op de foto’s te achterhalen. Dit is niet bij elke foto gelukt. Weet u wie er op de foto’s staan? Laat dit dan weten via foto@beuningen.nl. Staat u op een van de foto’s en stelt u dit niet op prijs? Dan horen we dit ook graag.

Foto’s delen

Heeft u zelf nog oude foto’s van plekken of personen uit de gemeente die u wilt delen? Stuur deze foto’s naar foto@beuningen.nl. We horen ook graag uit welk jaar de foto komt, waar de foto gemaakt is, wie erop staan en wie de fotograaf is.