Bloemenhoedjes maken

Zet dit in mijn agenda

Woensdag 8 juni kunnen kleuters bij Het Dijkmagazijn een bloemenhoedje maken met wilde bloemen. En met de mooie hoed op kunnen de kleuters luisteren naar de verhalen die worden voorgelezen.

Datum
woensdag 08 juni, 2022 van 15:00 tot 16:30
Locatie
Het Dijkmagazijn
Voor elke kleuter ligt er in Het Dijkmagazijn een papieren hoed klaar, die versierd kan worden met de mooiste bloemen. Papa, mama, opa of oma willen daar vast bij helpen! 
Er groeit genoeg voor iedereen in de buurt van het Dijkmagazijn. Grote witte margrieten, gele boterbloemen, roze klaver en nog veel meer bontgekleurde bloemen. Met riet en gras maak je een extra zwierige pluim waar de wind mee kan spelen. En wie geen hoed wil dragen, kan ook een schilderij van de bloemetjes maken. Ondertussen worden mooie verhalen voorgelezen in het gras en is er wat lekkers uit de picknickmand. 
 
Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.
 
Waalwoemi: Bloemenhoedje, woensdag  8 juni 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen.
Max 20 kinderen tot 7 jaar. Kosten 3,50, volw. gratis. Reserveren is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. (Groot)-ouders/opvoeders mogen gratis meedoen en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.