Alzheimer Café

Zet dit in mijn agenda

Elke tweede maandagavond van de maand is er het Alzheimer Café. Maandag 14 oktober gaat het over Mantelzorg. De bijeenkomst is van 19.00 tot 21.30 uur bij Droom, Schoenaker 10 in Beuningen. De toegang is gratis. Aanmelden van tevoren is niet nodig.

Datum
maandag 14 oktober, 2019 van 19:00 tot 21:30
Locatie
Droom, Schoenaker 10 in Beuningen

Eigen ervaring

Op deze avond vertellen een betrokken dochter en kleindochter over hun ervaringen. Als iemand (een vorm van) dementie krijgt heeft dit veel effect op de omgeving. In de eerste plaats op de partner, maar ook op kinderen en kleinkinderen. Ook voor hen verandert er veel. Ze worden geconfronteerd met de ziekte en hebben daarover hun zorgen. Daarnaast zijn er ook zorgen voor de andere ouder. De impact op het leven van kinderen en kleinkinderen is groot en verandert het perspectief op het eigen leven. Ze worden mantelzorger en dit houdt niet op na een eventuele opname. 

Logo dementievriendelijk Beuningen

Meer informatie en aanmelden

Komt u ook op 14 oktober? De bijeenkomst is van 19.00 tot 21.30 uur bij Droom, Schoenaker 10 in Beuningen. De toegang is gratis. Aanmelden van tevoren is niet nodig. Wilt u meer informatie? Bel dan naar Alzheimer Nederland afdeling Nijmegen: 06-21 44 60 33.