Doorkomst Nijmeegse Vierdaagse

Op woensdag 17 juli is het groot feest in de gemeente Beuningen. We verwelkomen dan de 30, 40 en 50 km-lopers van de Nijmeegse Vierdaagse, jong en oud. De wandelaars staat een warm welkom te wachten. Ze maken kennis met ‘Beuningen Buitengewoon’. Samen met Stichting Doortocht 4-daagse Beuningen, inwoners, bezoekers en veel vrijwilligers maken we van de doorkomst een onvergetelijke dag!

 • Doorkomst Nijmeegse Vierdaagse in Beuningen: viert u het mee? Versier uw huis!

  Op woensdag 17 juli is het groot feest in de gemeente Beuningen. We verwelkomen dan de 30, 40 en 50 km-lopers van de Nijmeegse Vierdaagse. De wandelaars staat een warm welkom te wachten. Ze maken kennis met ‘Beuningen Buitengewoon’. Samen met Stichting Doortocht 4-daagse Beuningen, inwoners, bezoekers en veel vrijwilligers maken we van de doorkomst een onvergetelijke dag!

 • Herdenking neergestorte bommenwerper

  In de nacht van 23 juni 1943 haalde het Duitse afweergeschut een Engelse bommenwerper neer. Daarbij kwamen zes inzittenden om het leven. De plek van deze gebeurtenis ligt aan de Vierdaagseroute in Beuningen. We staan hier elk jaar tijdens de doorkomst van de Nijmeegse Vierdaagse bij stil. Dit jaar is de herdenking op woensdag 17 juli om 10.00 uur bij het Lancastermonument in Beuningen.

 • Verkeersmaatregelen

  Tijdens de doorkomst in gemeente Beuningen gelden tijdelijke verkeersmaatregelen. De Vierdaagseroute loopt via de Wilhelminalaan, Burgemeester Geradtslaan, Haagstraat en Hogewaldstraat naar de Van Heemstraweg richting de sluis bij Weurt. De route is de hele dag afgesloten voor verkeer.

 • Bereikbaarheid woonwijken

  Sommige wijken zijn tijdens de doorkomst van de Vierdaagse lastig bereikbaar. Woont u aan de route en wilt u uw woonwijk op 17 juli uit gaan? Dan kan dit altijd op één plek.

 • Bussen tijdens de Vierdaagse

  Woensdag 17 juli rijden de bussen een aangepaste route. Busmaatschappij Breng plaatst deze reisinformatie bij de haltes en op www.breng.nl. Let erop dat in en om Beuningen veel bushaltes vervallen vanaf de start van de dienstregeling tot 18.00 uur.

 • Bereikbaarheid gemeentehuis tijdens doorkomst Vierdaagse

  Woensdag 17 juli is het gemeentehuis vanuit Weurt via een andere route bereikbaar vanwege de doorkomst van de Vierdaagse. Bezoekt u die dag het gemeentehuis? Lees hier hoe u het gemeentehuis bereikt.

 • Vlogs burgemeester Daphne Bergman

  Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli draagt burgemeester Daphne Bergman de Beuningse Buitgewone Vierdaagsewandelaars in haar dagelijkse vlog een warm hart toe.