Dit is Beuningen

Hoe laat je zien hoe mooi en bijzonder de gemeente Beuningen is? Voor sommigen zijn de prachtige uiterwaarden ‘the place to be’. Voor anderen zijn het de uitstekende voorzieningen. Het resultaat van gesprekken met een grote diversiteit aan inwoners van de gemeente is 'Dit is Beuningen!'

Door deze locaties met inwoners te verbinden ontstaan persoonlijke authentieke verhalen die de gemeente op een geheel nieuwe wijze in beeld brengen. Van binnenuit, door de inwoners zelf, wordt bepaald wat er zo bijzonder is aan de ‘Gemeenschap Beuningen’. En wie weten het beter dan de inwoners zelf hoe zij verbonden zijn met onze gemeente? Het zijn de echte verhalen van echte mensen die met trots over hun favoriete plek vertellen, die er toe doen.

Wat eet Beuningen?

Het vervolg op 'Dit is Beuningen' is Wat eet Beuningen? Recepten blijven altijd in de familie We tellen zo’n vijftig nationaliteiten in Maas en Waal. In deze serie maken we kennis met een aantal van hen en vragen ze een voor hun land typisch gerecht te bereiden. We schuiven aan tafel en praten, proeven en genieten. 

'Wat eet Beuningen' bekijken