Recreatie en toerisme

 • Beuningen Buitengewoon

  Met deze slogan en beeldmerk laat Beuningen de komende jaren zien wat onze gemeente te bieden heeft aan bezoekers, inwoners, ondernemers en bedrijven. De campagne werd afgetrapt met een promotiefilm.

 • Beuningse ommetjes

  Zin om te wandelen? Kijk dan eens bij onze Beuningse ommetjes! U zult verbaasd zijn over wat Beuningen te bieden heeft. Via mooie en boeiende ommetjes laten we je graag kennis maken met de veelzijdigheid van de vier Beuningse kerkdorpen Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen!

 • Dit is Beuningen

  Hoe laat je zien hoe mooi en bijzonder de gemeente Beuningen is? Voor sommigen zijn de prachtige uiterwaarden ‘the place to be’. Voor anderen zijn het de uitstekende voorzieningen. Het resultaat van gesprekken met een grote diversiteit aan inwoners van de gemeente is 'Dit is Beuningen!'

 • Evenementen

  Wilt u weten welke evenementen er plaatsvinden in de gemeente Beuningen? Bekijk in deze evenementenkalender activiteiten in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen. Uw evenement op deze pagina? Stuur dan een e-mail naar webredactie@beuningen.nl met daarin alle relevante informatie.

 • Fietsen in Beuningen e.o.

  Een fietstocht maken rond Beuningen is echt één van de beste manieren om meer van dit gebied te zien, maar het is soms lastig om te weten waar je precies heen moet gaan. Om dat probleem op te lossen, presenteren we je hier de 17 populairste fietstochten rond Beuningen - je hoeft alleen nog maar te kiezen.

 • Informatie voor ondernemers

  Er zijn veel kansen om dagrecreanten en toeristen te verleiden tot een uitstap of verblijf in de gemeente Beuningen. Lees meer over de mogelijkheden voor initiatiefnemers, ondernemers en organisaties in de Beleidsvisie 2020 Recreatie & Toerisme en het Omgevingsprogramma Recreatie & Toerisme.

 • Koopzondagen

  In de gemeente Beuningen mogen winkels elke zondag geopend zijn.

 • VVV Rijk van Nijmegen

  Spring op de fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek de bijzondere natuur in het Rijk van Nijmegen. Op deze pagina's vindt u de mooiste routes van de regio.