Vording 2 en 3

In de komende drie jaren knapt de gemeente Beuningen Vording 2 en 3 op een aantal plekken op. Ook Woonwaarts (heette eerst Standvast Wonen) en Stichting Perspectief (Welzijn) zijn hierbij betrokken. Op deze pagina leest u wat we gaan doen.

 • Definitieve schetsontwerpen Fagot, Gitaar, Triangel en Trompet

  De Triangel krijgt groot onderhoud aan het riool. We breken de straat open. Dat is meteen een mooi moment om deze straat anders in te richten. Ook de pleintjes op de Fagot, Gitaar en Trompet, richten we anders in. Samen met een aantal bewoners uit deze straten zijn we aan de slag gegaan om plannen te maken.

 • Definitieve schetsontwerpen wijkbrede aanpak Vording 2 en 3

  Er zijn definitieve schetsontwerpen gemaakt voor de straten in de wijk Vording 2 en 3. In deze ontwerpen werd rekening gehouden met de reacties uit de vragenlijst en de reacties op de eerste ontwerpen. Ook stelden wij zelf eisen vanuit verschillende vakgebieden van de gemeente (denk aan verkeer, water, groen).

 • Nieuws uit de wijk

  Benieuwd wat er in uw wijk speelt? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op deze pagina.

 • Planning

  Hier vindt u de planning van de werkzaamheden

 • Vragen en antwoorden eerste ontwerpen

  Hier leest u meer over het eerste ontwerp voor de aanpak de Vording 2 en 3.

 • Wat gaat er gebeuren?

  De gemeente Beuningen knapt en knapte Vording 2 en 3 op een aantal plekken op. Ook Woonwaarts (heette eerst Standvast Wonen) en Stichting Perspectief (Welzijn) zijn hierbij betrokken. Op deze pagina leest u er is gebeurd en wat we nog gaan doen.