Groen aanpassen

Jaarlijks reserveert de gemeente geld voor het verbeteren van het groen in de gemeente. We gebruiken dit geld om groen te vervangen in straten waar dat nodig is. Vaak zijn de bomen te groot geworden en groeien planten of te overvloedig of slecht. Tijd voor nieuwe frisse planten en bomen.

Wat gaan we doen?

We vervangen in verschillende straten in de gemeente de huidige planten door andere planten of gras. Hiervoor verwijderen we eerst de huidige beplanting. Hierdoor is uw woning misschien kort minder goed bereikbaar en kunt u minder goed langs de weg parkeren.

Wanneer en waar gaan we aan de slag?

Op dinsdag 8 februari starten de werkzaamheden. Werken we bij u in de straat? Dan ontvangt u een paar dagen voor de start van de werkzaamheden een brief van de aannemer met meer informatie. Half maart 2022 zijn de werkzaamheden klaar. Bekijk per straat wat er verandert.

Beuningen

Antoniuslaan

Kling

Koningstraat

Leigraaf

Pompenmaker

Schoenaker

Steenhouwer

Tichelaar

Turfsteker

Veerman

Wingerdstraat

Ewijk

Citer

Julianastraat

Weurt

Jonkerstraat

​​​​​​Heeft u vragen?

Heeft u vragen over dit project? Neem dan contact op met Nick Peters. U bereikt hem op werkdagen via telefoonnummer 14 024 of per mail n.peters@beuningen.nl. Heeft u vragen over het werk bij u in de straat? Neem dan contact op met de uitvoerder van de werkzaamheden. Zijn contactgegevens staan in de brief die u een paar dagen voordat het werk begint in uw brievenbus krijgt.