Woon Bewust markt

Hoe zorgt u ervoor dat uw toekomst zo gezond, leuk, veilig en comfortabel mogelijk is? Is uw woning bijvoorbeeld ook geschikt voor de toekomst? En hoe kunt u gezond leven door bijvoorbeeld voeding, sporten of andere activiteiten? Wist u dat daarvoor veel mogelijkheden zijn? Graag helpen wij u op 3 november bij de Woon Bewust markt.

Wat is er te doen?

Tijdens deze gezellige en leerzame markt maakt u kennis met de mogelijkheden voor bewust wonen en bewust leven. Meer dan veertig organisaties en bedrijven geven u tips en adviezen. Welke organisaties en bedrijven dit zijn leest u binnenkort hier.

 • Proef gezond eten
 • Ontdek de nieuwste technische snufjes voor in huis
 • Stel uw vraag aan de fysiotherapeut of diëtiste

Verder is er informatie te vinden over vrije tijd, mindfulness, mantelzorg, medicijnen en dementie. De woonadviseurs staan klaar om met u een huistest door te nemen. Zo ziet u op welke punten u uw woning kunt aanpassen om deze geschikter te maken voor de toekomst.

Wanneer?

De ‘Woon Bewust’ markt vindt plaats op:

Datum: Zaterdag 3 november tussen 10.30 en 15.30 uur
Waar: Gemeentehuis Beuningen (Van Heemstraweg 46).

Op een ontspannen manier kunt u kennis maken met de mogelijkheden voor bewust wonen en bewust leven nu en in de toekomst. We hopen u dan te ontmoeten!

Nieuw! Workshops

U kunt meedoen aan leuke en interessante gratis workshops. Wanneer welke workshops zijn, leest u hier binnenkort.

 • Zen4U
  Mindfull bewegen-meer balans
 • Gezond aan de Waal
  Regie over jouw gezondheid
 • Werkgroep valpreventie of Hofstede
  Blijf op de Been!
 • Logopediepraktijk van Uffelen
  Wat kan logopedie voor u betekenen
 • Wemaron
  Bob de Bot – hoe een chatbox je leven makkelijker kan maken

Vervoer

Als het lukt is het natuurlijk fijn als u  lopend, met de fiets of auto naar het gemeentehuis komt. Als dat niet lukt rijdt Buurt Vervoer Beuningen deze dag gratis voor u. Ook als u nog geen abonnement heeft. Bel minimaal een dag van te voren naar 024-7370555 om af te spreken hoe laat ze u thuis ophalen!

Persoonlijk advies

De markt maakt deel uit van het project ‘Bewust wonen’. In onze gemeente zijn twee huisadviseurs actief. Dat zijn lokale vrijwilligers die speciaal zijn opgeleid om u te adviseren over de mogelijkheden van aanpassingen in uw woning. Dit is vrijblijvend. Hiervoor komen ze bij u thuis. Dit is gratis. Wilt u zich laten adviseren door een huisadviseur? Neem dan contact op met Joseph Vink van Stichting Perspectief. U kunt van maandag tot en met vrijdag bellen van 9.00 uur tot 17.00 uur naar 024-6750939. Of stuur een e-mail naar info@stg-perspectief.nl. U kunt ook een bezoek brengen aan Stichting Perspectief op Molenstraat 54 in Beuningen.

Man die aan het fietsen is
Foto door: Ger Loeffen