Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Aanpassen groenvoorzieningen 2020 Fase 2

Door de gemeenteraad is extra geld beschikbaar gesteld voor verbetering van de groenvoorzieningen. Dit geld gebruiken we voor groen in straten dat nu aan vervanging toe is. Vaak zijn de bomen te groot geworden en groeien planten of te overvloedig of slecht. Tijd voor nieuwe frisse planten en bomen.

Wanneer starten we met de werkzaamheden?

In het begin van 2021 starten we met de werkzaamheden. We maken een ronde voor het kappen van de bomen. De boomstobben verwijderen we later. Daarna werken we de straten verder af. Enkele dagen voor de start van de werkzaamheden in uw straat ontvangt u informatie van de aannemer.

Wat we gaan doen verschilt per straat maar is in het algemeen het volgende:

  • Bestaande bomen kappen en deels vervangen door nieuwe bomen.
  • Verwijderen van beplanting.
  • De door boomwortels opgedrukte straat of stoep herstellen.
  • De huidige planten vervangen door andere planten of gazon.

Hoe het gaat worden ziet u hieronder.

Beuningen:

Ewijk:

Weurt:

​​​​​​Heeft u vragen over dit project?

Neem dan contact op met Nick Peters. U kunt Nick op werkdagen bereiken via telefoonnummer 14 024 of per mail n.peters@beuningen.nl. Heeft u vragen over het werk bij u in de straat? Neem dan contact op met de uitvoerder van de werkzaamheden. Zijn contactgegevens staan in de brief die u een paar dagen voordat het werk begint in uw brievenbus krijgt.