Voordracht ondernemer van het jaar Beuningen 2019

Dit jaar organiseren wij de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen weer. Kent u een ondernemer die een bijzondere prestatie heeft neergezet? Heeft u een klant of leverancier die uitblinkt in ondernemerschap? Draag hem of haar dan voor! U mag ook uzelf voordragen.

Talent Award

De Talent Award is voor de ondernemer die met zijn nieuwe bedrijf in korte tijd een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en zich al goed onderscheidt in de markt. Ook voor deze prijs kunt u een ondernemer voordragen.

Voorwaarden aan de nominatie

De ondernemer die u voordraagt moet aan een paar voorwaarden voldoen, waaronder:

  • hij of zij moet met zijn bedrijf zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
  • voor de titel Ondernemer van het Jaar geldt dat het bedrijf minimaal 3 jaar oud moet zijn (inschrijvingsdatum 31 maart 2016 of eerder). Voor de Talent Award geldt als eis dat de ondernemer maximaal 3 jaar geleden een geheel nieuw bedrijf is gestart (inschrijvingsdatum 1 april 2016 of later).
  • het bedrijf van de ondernemer moet gevestigd zijn in de gemeente Beuningen. Een ondernemer die zijn bedrijf voert op een vestigingslocatie binnen 20 kilometer van de gemeente Beuningen mag ook worden voorgedragen, mits het inschrijvingsadres (KVK) wel in de gemeente is.

Uit alle voordrachten nomineert de jury begin juni enkele kandidaten voor de Ondernemer van het Jaar en voor de Talent Award.

Motiveer uw voordracht

De jury beoordeelt alle voorgedragen ondernemers op onderscheidend vermogen, continuïteit, uitstraling, service, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. U kunt uw voordracht dus onderbouwen met deze punten. Uit alle voordrachten nomineert de jury begin juni enkele kandidaten voor de Ondernemer van het Jaar en voor de Talent Award.

U kunt tot en met 24 mei een ondernemer voordragen door het voordrachtsformulier in te vullen.

Business Event Beuningen op 2 oktober

De uitreiking van de prijzen vormt het hoogtepunt van het Business Event Beuningen 2019. Dat vindt plaats op woensdag 2 oktober. Noteer die datum alvast in uw agenda!

De gemeente Beuningen initieert het jaarlijkse Business Event De Ondernemer van het Jaar Beuningen. De realisatie vind plaats in samenwerking met BusinessMedia4all.

Vragen?

Neem dan contact op met onze bedrijvencontactfunctionaris Ruben Hurenkamp. Hij is op werkdagen te bereiken via telefoonnummer 14 024 of per e-mail ondernemen@beuningen.nl.