Juryrapport Talent Award 2021

Winnaar

Martijn Cannavacciuolo, Personal Health Plan

Martijn onderscheidt zich op een positieve wijze in de (grijze) wereld van diëtisten. Enkele dienstverleners richten al zich op de combinatie van fitness en voeding. Maar Martijn brengt dit aanbod – wat de jury betreft – naar een next level. De ondernemersaanpak van Martijn is geroutineerd en professioneel, waarbij hij ook een duidelijk toekomstperspectief voor zijn bedrijf heeft beschreven. Gestart vanuit Beuningen, heeft Martijn in korte tijd zijn vleugels uitgeslagen naar locaties in de regio. Een slim aanbod hebben en tegelijkertijd de bedrijfskosten laag houden, maakt dat hij zijn bedrijf in zo’n korte tijd heeft kunnen ontwikkelen.

Overige twee genomineerden (op alfabetische volgorde bedrijfsnaam)

Wendy van de Geer, Beau Vous

Wendy heeft haar droom om een eigen, zelfstandige winkel te starten nagejaagd. Een gedurfde stap is dat, gezien de groeiende concurrentie van online winkelen. De jury vindt Wendy als startend ondernemer gedreven en frivool. En die combinatie maakt haar zaak onderscheidend en persoonlijk. Beau Vous is daarmee een mooie aanwinst in het winkelaanbod van Beuningen.

Debbie van Haren, Bijzonder Zoet

Debbie is een bevlogen en maatschappelijk betrokken ondernemer. Met haar winkelconcept zorgt zij dat mensen met een beperking van een zinvolle plek hebben midden in de samenleving (net als bij Bijzonder Genieten). Bijzonder Zoet heeft als snoepwinkel een sterk concept neergezet. Naast een uitgebreid assortiment ‘standaard’ snoep biedt Debbie ook lekkers voor mensen die vanwege een allergieën gebonden zijn aan een glutenvrij dieet. Voor de zakelijke markt biedt zij tailormade pakketten aan. De jury vindt dat Debbie zich hiermee goed onderscheid in een retailmarkt waar je op zoveel verschillende plekken snoep en ander lekkers kunt kopen.