Ondernemer van het Jaar en Talent Award 2021

Dit jaar organiseren wij weer de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen. Kent u een ondernemer die een bijzondere prestatie heeft neergezet? Heeft u een klant of leverancier die uitblinkt in ondernemerschap?

Voordracht

U kon tot en met 27 augustus een ondernemer voordragen. De jury gaat alle voordrachten nu beoordelen op diverse punten, der andere continuïteit, innovatie, wendbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid. Onderbouw uw voordracht dus! Zo kan de jury zich een goed beeld vormen van het onderscheidende vermogen van de door u voorgedragen ondernemer. Uit alle voordrachten kiest de jury in september enkele genomineerden voor de Ondernemer van het Jaar en voor de Talent Award.

Business Event Beuningen in november

De uitreiking van de prijzen vormt het hoogtepunt van het Business Event Beuningen 2021. Dat vindt dit jaar plaats op woensdag 17 november.
De gemeente Beuningen organiseert de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen en de Talent Award, in samenwerking met BusinessMedia4all.

Vragen?

Neem dan contact op met onze bedrijvencontactfunctionaris Ruben Hurenkamp. Hij is op werkdagen te bereiken via telefoonnummer 14 024 of per e-mail ondernemen@beuningen.nl.

Poppetje in rood bolletje aan de linkerkant, met aan de rechterkant in het grijs 'Ondernemer van het' en in het rood Beuningen en jaar