Ondernemer van het Jaar en Talent Award 2021

Op woensdag 17 november vond de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen plaats. Ivo Thijssen is met zijn onderneming Bierbewustzijn.nl uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar Beuningen 2021. Martijn Cannavacciuolo van Personal Health Plan is winnaar van de Talent Award Beuningen 2021.

Genomineerden Ondernemer van het Jaar 2021

In Slot Doddendael in Ewijk reikte wethouder Hans Driessen in een klein gezelschap de prijzen aan de winnaars uit. Vanwege corona was het business event afgelast. Via een livestream, gepresenteerd door Angela Verkuijlen, kon iedereen wel getuige zijn van de bekendmaking. Honderden kijkers zagen hoe Ivo en Martijn hun prijs in de wacht sleepten.

Bekijk de uitzending terug via www.ondernemervanhetjaarbeuningen.nl

Filmportretten

Filmmaker August Swietkowiak maakte filmportretten van de genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar. Deze bekijkt u via de links hieronder.

Genomineerden

Ondernemer van het Jaar Beuningen 2021

  • Ivo Thijssen, Bierproeven.nu en Bierbewustzijn.nl
  • Gina Hendriks, De Vier Jaargetijden interieur en decoratie
  • Guus van Haren-Leijten, Bijzonder Genieten

De jury zegt over Ivo Thijssen: “Het aanbod van Bierbewustzijn.nl is een goed voorbeeld van gecombineerd offline en online zakendoen. Ivo laat zien snel te kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Een veelzijdig en innovatief ondernemer.” Lees de volledige juryrapporten van de winnaar en de andere twee genomineerden.

Talent Award 2021

  • Wendy van de Geer, Beau Vous
  • Martijn Cannavacciuolo, Personal Health Plan
  • Debbie van Haren, Bijzonder Zoet

Volgens de jury onderscheidt startend ondernemer Martijn Cannavacciuolo zich op positieve wijze in de wereld van diëtisten. “In heel korte tijd heeft Martijn zijn vleugels vanuit Beuningen uitgeslagen naar locaties in de regio. Met een geroutineerde en professionele aanpak brengt hij diensten gericht op fitness en voeding naar een next level.” Lees de volledige juryrapporten van de winnaar en de andere twee genomineerden.

De gemeente Beuningen organiseert de jaarlijkse verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen en de Talent Award in samenwerking met BusinessMedia4all.

Vragen?

Neem dan contact op met onze bedrijvencontactfunctionaris Ruben Hurenkamp. Hij is op werkdagen te bereiken via telefoonnummer 14 024 of per e-mail ondernemen@beuningen.nl.

Poppetje in rood bolletje aan de linkerkant, met aan de rechterkant in het grijs 'Ondernemer van het' en in het rood Beuningen en jaar