Ondernemer van het Jaar en Talent Award 2021

Dit jaar organiseren wij weer de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen. Kent u een ondernemer die een bijzondere prestatie heeft neergezet? Heeft u een klant of leverancier die uitblinkt in ondernemerschap? Draag hem of haar dan voor! U mag ook uzelf voordragen.

Ondernemer van het jaar en de Talent Award

Net als in 2019 organiseren wij dit jaar twee verkiezingen: voor de titel Ondernemer van het Jaar geldt dat het bedrijf minimaal 3 jaar oud moet zijn. De Talent Award reiken wij uit aan de ondernemer die met zijn nieuwe bedrijf (maximaal 3 jaar oud) een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en zich al goed onderscheidt in de markt. Voor beide prijzen kunt u ondernemers voordragen.

Voorwaarden

De ondernemer die u voordraagt moet aan een paar voorwaarden voldoen, waaronder:

  • Hij of zij moet met zijn bedrijf zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • Voor de titel Ondernemer van het Jaar geldt dat het bedrijf moet zijn opgericht op 31 mei 2018 of eerder. Voor de Talent Award geldt als eis dat de ondernemer maximaal 3 jaar geleden een geheel nieuw bedrijf is gestart. Peildatum is 1 juni 2018 of later). De vroegste inschrijvingsdatum bij de KVK is bepalend.
  • Het bedrijf van de ondernemer moet gevestigd zijn in de gemeente Beuningen. Een ondernemer die zijn bedrijf voert op een vestigingslocatie binnen 20 kilometer van de gemeente Beuningen mag ook worden voorgedragen, mits het vestigingsadres en/of de statutaire zetel van het bedrijf wel in de gemeente is. De inschrijving bij de KVK is bepalend.
  • Een ondernemer die in 2018 of 2019 was genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar of Talent Award, komt in 2021 niet opnieuw voor nominatie voor dezelfde prijs in aanmerking. Een genomineerde voor de Talent Award kan wel worden voorgedragen voor Ondernemer van het Jaar.

Uit alle voordrachten kiest de jury in september enkele genomineerden voor de Ondernemer van het Jaar en voor de Talent Award.

Motiveer uw voordracht

De jury beoordeelt alle voordrachten op diverse punten, onder andere continuïteit, innovatie, wendbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid. Onderbouw uw voordracht dus! Zo kan de jury zich een goed beeld vormen van het onderscheidende vermogen van de door u voorgedragen ondernemer.

U kunt tot en met 27 augustus een ondernemer voordragen. Dit regelt u direct online via de button hieronder. 

Regel direct online

Business Event Beuningen in november

De uitreiking van de prijzen vormt het hoogtepunt van het Business Event Beuningen 2021. Dat vindt dit jaar plaats op woensdag 17 november.
De gemeente Beuningen organiseert de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen en de Talent Award, in samenwerking met BusinessMedia4all.

Vragen?

Neem dan contact op met onze bedrijvencontactfunctionaris Ruben Hurenkamp. Hij is op werkdagen te bereiken via telefoonnummer 14 024 of per e-mail ondernemen@beuningen.nl.

Poppetje in rood bolletje aan de linkerkant, met aan de rechterkant in het grijs 'Ondernemer van het' en in het rood Beuningen en jaar