Voordracht ondernemer van het jaar Beuningen 2022

Als blijk van waardering en dank aan ondernemend Beuningen, organiseren wij weer de ondernemersverkiezing! Kent u een ondernemer die met zijn bedrijf een bijzondere prestatie heeft neergezet? Heeft u een klant of leverancier die uitblinkt in ondernemerschap? Draag hem of haar dan voor!

Ivo Thijssen over het winnen van Ondernemer van het Jaar 2021: ''Persoonlijk is het een kroon op het harde werken van afgelopen jaren. Het heeft me veel lokale naamsbekendheid en ontzettend veel positiviteit gebracht voor Bierproeven.nu en Bierbewustzijn.nl.''

Ondernemer van het jaar en de Talent Award

Net als vorig jaar organiseren wij twee verkiezingen: voor de titel Ondernemer van het Jaar geldt dat het bedrijf minimaal 3 jaar oud moet zijn. De Talent Award reiken wij uit aan de ondernemer die met zijn geheel nieuwe bedrijf (maximaal 3 jaar oud) een sterke ontwikkeling doormaakte en zich al goed onderscheidt in de markt.

Voor beide prijzen kunt u tot en met 16 september ondernemers voordragen.

Voorwaarden

De ondernemer die u voordraagt moet aan een paar voorwaarden voldoen, waaronder:

  • De ondernemer moet met zijn bedrijf zijn ingeschreven bij de KVK.
  • Voor de titel Ondernemer van het Jaar geldt dat het bedrijf moet zijn opgericht op 31 mei 2019 of eerder. Voor de Talent Award geldt als eis dat de ondernemer maximaal 3 jaar geleden een geheel nieuw bedrijf is gestart (dus geen overname) Peildatum is 1 juni 2019 of later, de vroegste inschrijvingsdatum bij de KVK is bepalend.
  • Het bedrijf van de ondernemer moet gevestigd zijn in de gemeente Beuningen. Een ondernemer die zijn bedrijf voert op een vestigingslocatie binnen 20 kilometer van de gemeente Beuningen mag ook worden voorgedragen, mits het vestigingsadres en/of de statutaire zetel wel in de gemeente is. De inschrijving bij de KVK is bepalend.
  • Een ondernemer die in 2019 of daarna al was genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar of Talent Award, komt in 2022 niet opnieuw voor nominatie voor dezelfde prijs in aanmerking. Een genomineerde voor de Talent Award kan wel worden voorgedragen voor Ondernemer van het Jaar.

Uit alle voordrachten kiest de jury in september enkele genomineerden voor de Ondernemer van het Jaar en voor de Talent Award.

Winnaar Talent Award 2021 - Martijn Cannavacciuolo

Motiveer uw voordracht

De jury beoordeelt alle voordrachten op diverse punten, onder andere continuïteit, innovatie, duurzaamheid, wendbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid. Onderbouw uw voordracht dus! Zo kan de jury zich een goed beeld vormen van het onderscheidende vermogen van de door u voorgedragen ondernemer.
U kunt tot en met 16 september een ondernemer voordragen door het voordrachtsformulier in te vullen.

Business Event Beuningen op 23 november

De uitreiking van de prijzen vormt het hoogtepunt van het Business Event Beuningen 2022. Dit evenement vindt plaats op woensdag 23 november.

De gemeente Beuningen is organisator van de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen en de Talent Award, in samenwerking met BusinessMedia4all.

Vragen?

Neem dan contact op met onze bedrijvencontactfunctionaris Ruben Hurenkamp. Hij is op werkdagen te bereiken via telefoonnummer 14 024 of per e-mail ondernemen@beuningen.nl.