Zoekresultaten

377 resultaten voor ‘’

 • Vuur maken (activiteit voor kinderen met autisme)

  za 23 november om 10:30 t/m 12:30
  Dijkmagazijn, Dijk 41 in Beuningen

  Zaterdag 23 november organiseert het Dijkmagazijn een buitenactiviteit voor Beuningse kinderen met autisme samen met hun opvoeders. De natuur in trekken is spannend en gezond. Het groen biedt rust en is tevens uitdagend. En er is letterlijk en figuurlijk volop ruimte om naar wens samen of alleen bezig te zijn. Op deze ochtend gaan de kinderen met Het Dijkmagazijn vuur maken met vuursteen.

 • Kom uit je schuld

  14 november 2019

  Heeft u moeite om rond te komen? Bent u bang om in de schulden te raken en wilt u dat voorkomen? Of heeft u al te maken met aanmaningen van schuldeisers? Vraag dan om hulp, voordat de situatie uit de hand loopt.

 • Geldzorgen

  Heeft u schulden? Dan komt u misschien in aanmerking voor schuldhulpverlening.

 • Home

 • Alzheimer Café

  ma 09 december om 19:30 t/m 21:30
  Vergader- en flexwerkcentrum Droom

  Elke 2e maandag van de maand vindt het Alzheimer Café plaats.

 • Engeltjes Kerstmarkt

  za 23 november om 11:00 t/m zo 24 november om 17:00
  zaal `t Centrum, Weurt

  Kerstmarkt met 2de hands spullen: kaarsen, hebbedingetjes, kaarten, kerststukjes en verder alles wat met kerstmis te maken heeft.

 • Sportconferentie Beuningen

  08 november 2019

  Welke kansen ziet u voor sport en bewegen in de gemeente Beuningen? Denk en praat mee tijdens de Beuningse sportconferentie op woensdag 20 november in Theater de Molen (Molenstraat 54) in Beuningen. De avond start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

 • Gemeente Beuningen zoekt pleegouders

  08 november 2019

  Kinderen horen thuis, dat vindt iedereen. Maar soms zitten kinderen zo in de knel dat een liefdevolle plek elders nodig is. Een warme plek in een ander gezin, waar het kind zich tijdelijk ‘thuis’ mag voelen. Het liefst dichtbij, in hun vertrouwde omgeving. In Nederland wonen ongeveer 18.000 kinderen in een pleeggezin omdat zij tijdelijk of gedeeltelijk niet thuis kunnen wonen. Ook gemeente Beuningen wil kinderen en hun ouders die het moeilijk hebben zo dicht mogelijk bij huis helpen. Daarom is de gemeente hard op zoek naar pleegouders.

 • Uilenballen uitpluizen

  wo 20 november om 14:30 t/m 16:00
  Dijkmagazijn, Dijk 41

  Maak je eigen skelettenmuseum op woensdagmiddag 20 november. Het Dijkmagazijn heeft uilenballen klaarliggen om uit elkaar te pluizen. Met handige kaarten kun je elk botje van een opgegeten muis of vogel terugvinden.

 • Begrotingsraad 12 november om 14.30 uur

  07 november 2019

  De gemeenteraad van Beuningen stelt op dinsdag 12 november de programmabegroting 2020 vast. U bent van harte welkom om bij de vergadering te zijn. Deze begint om 14.30 uur in het gemeentehuis.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

 • Gehele site

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina