Aangepaste dienstverlening

Wij volgen de adviezen van het RIVM en beperken daarom persoonlijk contact. Op dit moment is het alleen mogelijk om in overleg met onze medewerkers telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer 14 024. Kijk eerst of het ook mogelijk is om uw zaken direct online te regelen via deze website.

Meer informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus

Zoekresultaten

284 resultaten voor ‘’

 • Thuis en corona

  28 maart 2020

  Door de uitbraak van het coronavirus zijn het spannende tijden. Leerlingen gaan niet naar school en we vermijden sociaal contact zoveel als mogelijk. Hoe leg je kinderen uit wat er aan de hand is? De maatregelen tegen het coronavirus hebben een enorme invloed op ons leven. Daardoor kunnen de spanningen thuis flink oplopen. Wat kunt u doen?

 • hallo-ik-ben-corona-1

  28 maart 2020, pdf, 1MB
 • Hulp voor ondernemers: coronavirus

  15 maart 2020

  Het kabinet neemt verschillende maatregelen om ondernemers die in de problemen dreigen te komen, te helpen.

 • Rattenbestrijding

  Helaas is het op dit moment niet mogelijk om ons team Ongediertebestrijding in te zetten.

  Bestrijding van ratten voert de gemeente uit. Ziet u regelmatig veel ratten op uw terrein, in uw buurt of wijk, dan meldt u dit bij de gemeente.

 • Nieuwe coalitie in de startblokken

  27 maart 2020

  Afgelopen weken onderhandelden Beuningen Nu & Morgen, GroenLinks, D66 en de Partij van de Arbeid in de gemeente Beuningen over de vorming van een nieuwe coalitie. Inmiddels ligt er een nieuw coalitieakkoord met als naam ‘Nieuwe verbindingen’. Hierin krijgen onderwerpen zoals wonen, werken, duurzaamheid, energie en omgeving veel aandacht. Op vrijdag 27 maart maakten de partijen dit akkoord openbaar.

 • Coalitieakkoord 2020

  pdf, 10MB
 • Schuldhulpverlening in Beuningen ‘Op tijd erbij’

  27 maart 2020

  Op 1 mei start de gemeente Beuningen met het project “Op tijd erbij”. Door samen te werken met woningcorporatie Woonwaarts, zorgverzekeraars en waterbedrijf Vitens komen inwoners met mogelijke geldproblemen eerder in beeld bij de gemeente. Hierdoor is het mogelijk in een vroeg stadium samen naar oplossingen te zoeken. Dit om grotere problemen in de toekomst te voorkomen.

 • Tijdelijke overbruggingsregeling gevestigde ondernemer en ZZP'er coronavirus

  23 maart 2020

  Het kabinet heeft vanwege de corona-crisis een pakket aan maatregelen gepresenteerd voor ondernemers. Doel van deze maatregelen is om de banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor zzp’ers, mkb-ondernemers en grootbedrijven op te vangen. Gemeenten voeren de tijdelijke overbruggingsregeling voor gevestigde ondernemer en ZZP'er uit.

 • Geactualiseerde noodverordening van kracht

  26 maart 2020

  De voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, drs. H.M.F. Bruls, heeft vandaag op 26 maart de Noodverordening Coronavirus veiligheidsregio Gelderland-Zuid geactualiseerd en vastgesteld.

 • Werkzaamheden viaduct A50

  26 maart 2020

  Van maandag 30 maart tot en met donderdag 2 april voert Rijkswaterstaat betonreparaties uit aan het A50-viaduct over de Van Heemstraweg in Ewijk. Hiervoor is één rijstrook op de Van Heemstraweg afgesloten. Verkeerslichten regelen het verkeer.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

 • Gehele site

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina