Aangepaste dienstverlening

Wij volgen de adviezen van het RIVM en beperken daarom persoonlijk contact. Op dit moment is het alleen mogelijk om in overleg met onze medewerkers telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer 14 024. Kijk eerst of het ook mogelijk is om uw zaken direct online te regelen via deze website.

Meer informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus

Zoekresultaten

284 resultaten voor ‘’

 • Thuis en corona

  28 maart 2020

  Door de uitbraak van het coronavirus zijn het spannende tijden. Leerlingen gaan niet naar school en we vermijden sociaal contact zoveel als mogelijk. Hoe leg je kinderen uit wat er aan de hand is? De maatregelen tegen het coronavirus hebben een enorme invloed op ons leven. Daardoor kunnen de spanningen thuis flink oplopen. Wat kunt u doen?

 • hallo-ik-ben-corona-1

  28 maart 2020, pdf, 1MB
 • Hulp voor ondernemers: coronavirus

  15 maart 2020

  Het kabinet neemt verschillende maatregelen om ondernemers die in de problemen dreigen te komen, te helpen.

 • Rattenbestrijding

  Helaas is het op dit moment niet mogelijk om ons team Ongediertebestrijding in te zetten.

  Bestrijding van ratten voert de gemeente uit. Ziet u regelmatig veel ratten op uw terrein, in uw buurt of wijk, dan meldt u dit bij de gemeente.

 • Nieuwe coalitie in de startblokken

  27 maart 2020

  Afgelopen weken onderhandelden Beuningen Nu & Morgen, GroenLinks, D66 en de Partij van de Arbeid in de gemeente Beuningen over de vorming van een nieuwe coalitie. Inmiddels ligt er een nieuw coalitieakkoord met als naam ‘Nieuwe verbindingen’. Hierin krijgen onderwerpen zoals wonen, werken, duurzaamheid, energie en omgeving veel aandacht. Op vrijdag 27 maart maakten de partijen dit akkoord openbaar.

 • Coalitieakkoord 2020

  pdf, 10MB
 • Schuldhulpverlening in Beuningen ‘Op tijd erbij’

  27 maart 2020

  Op 1 mei start de gemeente Beuningen met het project “Op tijd erbij”. Door samen te werken met woningcorporatie Woonwaarts, zorgverzekeraars en waterbedrijf Vitens komen inwoners met mogelijke geldproblemen eerder in beeld bij de gemeente. Hierdoor is het mogelijk in een vroeg stadium samen naar oplossingen te zoeken. Dit om grotere problemen in de toekomst te voorkomen.

 • Tijdelijke overbruggingsregeling gevestigde ondernemer en ZZP'er coronavirus

  23 maart 2020

  Het kabinet heeft vanwege de corona-crisis een pakket aan maatregelen gepresenteerd voor ondernemers. Doel van deze maatregelen is om de banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor zzp’ers, mkb-ondernemers en grootbedrijven op te vangen. Gemeenten voeren de tijdelijke overbruggingsregeling voor gevestigde ondernemer en ZZP'er uit.

 • Geactualiseerde noodverordening van kracht

  26 maart 2020

  De voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, drs. H.M.F. Bruls, heeft vandaag op 26 maart de Noodverordening Coronavirus veiligheidsregio Gelderland-Zuid geactualiseerd en vastgesteld.

 • Werkzaamheden viaduct A50

  26 maart 2020

  Van maandag 30 maart tot en met donderdag 2 april voert Rijkswaterstaat betonreparaties uit aan het A50-viaduct over de Van Heemstraweg in Ewijk. Hiervoor is één rijstrook op de Van Heemstraweg afgesloten. Verkeerslichten regelen het verkeer.

 • Trouwen of geregistreerd partnerschap

  Informatie over trouwen of geregistreerd partnerschap in de gemeente Beuningen.

 • Burgemeester: Twee inwoners overleden aan coronavirus

  26 maart 2020

  In de afgelopen dagen zijn helaas 2 inwoners van de gemeente Beuningen overleden als gevolg van een besmetting met het Coronavirus.

 • Coronanieuws

  Op deze pagina vindt u alle nieuwsberichten die te maken hebben met het coronavirus. Wilt u ander nieuws zien? Kijk hiervoor op de startpagina van de website. Algemene informatie over het coronavirus en wat u kunt doen leest u op www.beuningen.nl/coronavirus.

 • Brand loods gemeentewerf

  25 maart 2020

  Op woensdag 25 maart is rond 12.00 uur een brand geweest bij een loods van de gemeentewerf.

 • Gevonden voorwerpen

  Bekijk hier de lijst met gevonden voorwerpen.

 • Informatie over het coronavirus

  02 maart 2020

  We begrijpen goed dat u gezien de laatste ontwikkelingen veel vragen heeft over het coronavirus. Als gemeente staan we in nauw contact met de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (VRGZ) en de GGD. Hier leest u waar u meer informatie kunt vinden en wat u kunt doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

 • Beuningen heeft EnergieVoorVier

  23 maart 2020

  Energiecoöperatie EnergieVoorVier vertelt graag waar zij mee bezig is.

 • Is uw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie?

  10 maart 2020

  Het isoleren van de spouwmuur verhoogt het comfort binnen en de energierekening gaat naar beneden. Bovendien is spouwisolatie veel goedkoper dan u misschien denkt.

 • Werkzaamheden lantaarnpalen en openbare verlichting

  07 maart 2020

  De gemeente Beuningen gaat bewuster om met de openbare verlichting. Komende weken gaan we oude lantaarnpalen en lampen vervangen door duurzame led-verlichting. Dit doen we verspreid door de hele gemeente, voornamelijk enkele straten in de woonwijken in Beuningen, Winssen, Ewijk en Weurt.

 • Beuningen gaat voor meer woningen

  04 maart 2020

  Het Rijk, de provincie Gelderland en 18 gemeenten, waaronder Beuningen, maken afspraken om samen snel meer woningen te bouwen in de regio Arnhem-Nijmegen. Tot 2025 moeten er 20.000 woningen bijkomen. Op de lange termijn zelfs 50.000 tot 60.000.

 • Nieuwe leverancier hulpmiddelen Wmo

  04 maart 2020

  De gemeenten in de regio Nijmegen (Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen) werken vanaf 1 juni 2020 samen met een nieuwe leverancier voor Wmo hulpmiddelen: Welzorg. Welzorg levert hulpmiddelen, zoals scootmobielen en rolstoelen, aan mensen die via hun gemeente een Wmo voorziening krijgen.

 • Hulp nodig bij de administratie? Stichting Perspectief helpt!

  04 maart 2020

  Vanaf 3 maart is het nieuwe project ‘Administratie voor elkaar’ van start gegaan. Heeft u moeite met het begrijpen van brieven, het invullen van formulieren of het regelen van de administratie? Vrijwilligers, met een financiële achtergrond, van Stichting Perspectief helpen u graag op weg!

 • De vlog van de burgemeester

  Sinds 12 maart heeft ons kabinet, in verband met het Coronavirus, een aantal maatregelen genomen die ons leven in de gemeente Beuningen beïnvloeden. Het is belangrijk dat we ons aan deze afspraken houden om elkaar te beschermen. In deze vlog spreekt burgemeester Daphne Bergman u toe.

 • Inwoonster uit Ewijk besmet met coronavirus

  05 maart 2020

  Vanmiddag is bij 4 personen uit Gelderland-Zuid het coronavirus (COVID-19) vastgesteld. Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen en voorzitter van de Veiligheidsregio en de GGD geven aan dat het gaat om een vrouw uit Ewijk (gemeente Beuningen), een man uit Geldermalsen (gemeente West Betuwe) en een man uit Beneden-Leeuwen (gemeente West Maas en Waal) die allemaal in Noord-Italië zijn geweest. Zij verblijven thuis in isolatie. De vierde persoon, een vrouw uit Nijmegen, is opgenomen in het Radboudumc Nijmegen. Bij binnenkomst is zij meteen in isolatie verpleegd. In totaal zijn in Gelderland-Zuid nu 6 besmette gevallen bekend.

 • Coronavirus in onze regio

  24 maart 2020

  De maatregelen die vandaag, 12 maart, zijn afgekondigd door het kabinet, hebben ook gevolgen voor de regio Gelderland-Zuid. De burgemeesters van de regio, waaronder burgemeester Bergman, zijn aan het eind van de middag bij elkaar gekomen voor overleg.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

 • Gehele site

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina